Τρία γκολ και στο Κύπελλο η ΑΕΚ!

Τρία γκολ και στο Κύπελλο η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με 3-0 επικράτησε η ομάδα FIFA 11vs11 της ΑΕΚ της Hive eSports για την 3η αγωνιστική του Κυπέλλου της VGL. Οι “κιτρινόμαυροι” δεν αντιμετώπισαν κανένα πρόβλημα και έφτασαν με άνεση στο πρώτο τρίποντο στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της VGL.

Η “Ένωση” μπήκε δυνατά και κυνήγησε το γρήγορο γκολ. Η άμυνα της αντίπαλης ομάδας διατηρούσε το μηδέν στην άμυνα, μέχρι το 26′, όταν βρήκε δίχτυα ο Τριανταφύλλου. Ο ίδιος παίκτης σκόραρε και στο 32′, με το 2-0 να διατηρείται μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, το παιχνίδι κύλησε χωρίς ιδιαίτερη πίεση από την Hive eSports, με τον Μπερτάχο να “γράφει” το τελικό 3-0 στο 62′.

Ο τεχνικός του “Δικεφάλου”, Γρηγόρης Κάρτσος, δήλωσε στο aek.gr: “Τελευταίο ματς πριν τη διακοπή λόγω εορτών, έπρεπε να κάνουμε το καθήκον μας και κερδίσουμε ένα ακόμη παιχνίδι. Παίξαμε ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Ήρθε η ώρα να ξεκουραστουμε στις γιορτές και να επιστρέψουμε με στόχο να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό“.

ΑΕΚ – Hive eSports 3-0
Σκόρερς: Τριανταφύλλου (2), Μπερτάχος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X