Γιάννης: «Κανονικά δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ., ευλογία για μένα και τα αδέρφια μου»

Γιάννης: «Κανονικά δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ., ευλογία για μένα και τα αδέρφια μου»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ευγνώμων για όσα του συμβαίνουν δήλωσε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο μετά τη μεγάλη του εμφάνιση στη νίκη των Μπακς επί των Λέικερς με 111-104.

«Το πιο σημαντικό είναι να μένεις ταπεινός και δεν είναι εύκολο όταν κερδίζεις το βραβείο του MVP και 60 ματς στην κανονική περίοδο. Εγώ κανονικά δεν θα έπρεπε να είμαι εδώ. Δεν ήμουν ποτέ το νούμερο ένα στο ντραφτ, ο Λεμπρόν και ο Ντέιβις ήταν, δεν περίμενα ποτέ να αντιμετωπίζω αυτά τα δύο τέρατα. Όμως είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και περνώ αυτή τη διαδικασία. Θέλω να γίνομαι συνεχώς καλύτερος και να βοηθώ την ομάδα μου. Οι νίκες και η βελτίωση μού δίνουν χαρά», τόνισε ο Greek Freak.

Για την συνάντηση με τον αδερφό του, Κώστα, που ήταν στο ρόστερ των Λέικερς, είπε: «Ήταν κάτι φανταστικό. Είδα τον μικρό αδερφό μου νωρίτερα και τα είπαμε. Δεν είναι κάτι που μπορείς να το θεωρήσεις δεδομένο. Είναι ένα ματς που προβάλλεται σε εθνικό δίκτυο, με τόσα πολλά media και εμείς είμαστε τρία αδέρφια κάτω από την ίδια στέγη. Είμαστε ευλογημένοι και πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά για να κερδίσουμε περισσότερα με την αξία μας μέσα στο γήπεδο. Χαίρομαι που είδα τον Κώστα, είναι ευλογία για μας σαν οικογένεια».

Όσο για το γεγονός ότι είχε 5/8 τρίποντα, είπε: «Θα συνεχίσω να σουτάρω. Άλλες βραδιές μπορεί να μη βάζω κανένα τρίποντο, άλλες μπορεί να βάλω πέντε. Είναι κάτι στο οποίο δουλεύω προσπαθώντας να βελτιώσω κι άλλο το παιχνίδι μου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X