Διαιτητές Super League: «Δεν αισθανόμαστε ασφαλείς, κάντε κάτι επιτέλους»

Ο Μηλιάδης στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την απόφαση που έχουν πάρει για αποχή από τη 18η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας συζήτησαν χθες αντιπροσωπία των διαιτητών με τους ιθύνοντες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στη συνάντηση εκ μέρους των διαιτητών συμμετείχαν οι Τάσος Παπαπέτρου, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης, Χρήστος Μπαλτάς και Μιχάλης Καρσιώτης, που ανέλυσαν στους Βαγγέλη Γραμμένο, Μηνά Λυσάνδρου, Πετρ Φούσεκ και Μέλο Περέιρα τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

«Δεν θέλουμε να έχουμε δίκες επειδή οι παράγοντες μας στέλνουν στα δικαστήρια για κάποιες αποφάσεις μας. Αν ανακληθούν οι μηνύσεις, τότε θα επανεξετάσουμε την απόφασή μας για αποχή», σχολίασαν σχετικά με την αποχή, όπως αναφέρει η «LiveSport», ενώ για την ανασφάλεια που νιώθουν εντός αγωνιστικών χώρων είπαν:

«Συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την επίθεση στον Τζήλο και οι διαιτητές εξακολουθούν να φοβούνται. Ξέρετε τι συζητάμε μεταξύ μας; Ποιος θα είναι ο επόμενος που θα δεχτεί επίθεση και θα τον χτυπήσουν. Εμείς δεν ξεχνάμε ότι κάποιοι επιχείρησαν να δείρουν και τον Αλέξανδρο Τσαμούρη. Αυτή η υπόθεση ξεχάστηκε γρήγορα γιατί δεν νοσηλεύτηκε. Δεν αισθανόμαστε ασφαλείς και πρέπει να μας καταλάβετε. Κάντε κάτι επιτέλους. Πρέπει να σταματήσουν οι δηλώσεις που γίνονται σε βάρος μας».

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Πετρ Φούσεκ τόνισε πως FIFA και UEFA δεν στηρίζουν την απόφαση των διαιτητών για αποχή, αλλά δεν κατέφερε να τους πείσει να αλλάξουν την απόφασή τους.

Από τη μεριά του, ο Βαγγέλης Γραμμένος ανέφερε μεταξύ άλλων: «Υπάρχει γενικός “πόλεμος”, δηλώσεις γίνονται και κατά της ομοσπονδίας και κατά της ΚΕΔ. Αυτό είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο και προσπαθούμε να αλλάξουμε τα πράγματα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X