Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Κορνέζος-Τελειώνει ο δανεισμός του στον Βόλο

Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Κορνέζος-Τελειώνει ο δανεισμός του στον Βόλο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια από τις αθόρυβες κινήσεις της ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι ήταν ο Γιώργος Κορνέζος που αποκτήθηκε από τον Εθνικό. Μάλιστα, η Ένωση δεν έκανε ποτέ ούτε τις σχετικές ανακοινώσεις για την απόκτηση του νεαρού στόπερ. Δεν έκανε φυσικά προετοιμασία στην Πολωνία το καλοκαίρι με τον Μιγκέλ Καρντόσο, αλλά δόθηκε άμεσα δανεικός στον νεοφώτιστο Βόλο και ακολούθησε προετοιμασία με το σύνολο του Χουάν Φεράντο.

Τώρα, πέντε μήνες αργότερα ο δανεισμός του στους κυανέρυθρους τερματίζεται άδοξα. Σύντομα θα επιστρέψει στα Σπάτα και θα προπονείται στα κιτρινόμαυρα καθώς δεν έπεισε ποτέ τους Βολιώτες να του δώσουν μια ευκαιρία και δεν έχει καταγράψει ούτε λεπτό συμμετοχής. Ενδεικτικό είναι το γεγονός πως ελάχιστες φορές μπήκε και στις αποστολές παρότι οι Θεσσαλοί είχαν μεγάλο πρόβλημα στο κέντρο της άμυνας. Άμεσα θα επιστρέψει στην ΑΕΚ και είναι πολύ πιθανό η Ένωση να αναζητήσει κάποια ομάδα για να τον δώσει δανεικό που θα έχει περισσότερες ελπίδες να παίζει.

Υπενθυμίζουμε πως ο 21χρονος ξεκίνησε από την Ακαδημία του Ολυμπιακού, ενώ η πρώτη του ομάδα ήταν ο Αστέρας Βλαχιώτη. Στη συνέχεια μεταπήδησε στη Σπάρτη και στον Ιωνικό, πριν καταλήξει στον Εθνικό το καλοκαίρι του 2018.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X