Έκκληση για βοήθεια από τον γιο του Μάνου Μακρή

Έκκληση για βοήθεια από τον γιο του Μάνου Μακρή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δύσκολες ώρες περνάει στο νοσοκομείο Αττικό όπου νοσηλεύεται ο Μάνος Μακρής έχοντας πλέον μόνο στο πλευρό του τον υιό του Θανάση.
Μετά από πολυήμερη νοσηλεία, διαδοχικές μετεγχειρητικές επιπλοκές από την επέμβαση κοιλιακής αορτής αλλά και ένα εγκεφαλικό επεισόδιο πριν από δέκα ημέρες ο άλλοτε κραταιός παράγοντας του ΤΑΑ ΑΕΚ δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή αλλά και για να αντιμετωπίσει τα έξοδα των αποθεραπειών του, όπως γράφει το volleynews.

Στο πλευρό του βρίσκεται ο υιός του Θανάσης ο οποίος τις τελευταίες ημέρες βρίσκει κλειστές όλες τις πόρτες και κάνει κατάθεση ψυχής με την έκκληση για βοήθεια. Συγκινημένος από τις σκληρές καταστάσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά κάνει έκκληση για βοήθεια κυρίως στην κοινότητα της ΑΕΚ και του βόλεϊ:

«Ο μπαμπάς μου καταστράφηκε από την αγάπη του για την ΑΕΚ. Στα καλά χρόνια έδωσε τα πάντα για την ΑΕΚ. Εχασε τα πάντα, αποχώρησε πολλές φορές αλλά πάντα τον εκλιπαρούσαν να βγει μπροστά και να αναλάβει νέες ευθύνες για το καλό της ΑΕΚ. Ποτέ δεν είπε “όχι”, ποτέ δεν κόλλησε στα δύσκολα. Ακόμα και πριν λίγα χρόνια που η σημερινή διοίκηση της ερασιτεχνικής ΑΕΚ του έκανε πρόταση να βγει μπροστά και να οργανώσει την ομάδα βόλεϊ ανδρών αφιερώθηκε σε αυτό τον στόχο. Του χρέωσαν συμβόλαια αθλητών, λογαριασμούς, εφορίες, ΕΦΚΑ, ΙΚΑ, τα πάντα. Τα δέχτηκε όλα χωρίς αντάλλαγμα. Και τώρα όλοι αδιαφορούν. Δεν μου σηκώνουν τα τηλέφωνα που τους ζητάω μία βοήθεια. Έστω και λίγα δανεικά για να μπορέσουμε να ανταπεξέλθουμε στα πρώτα έξοδα μόλις βγει από το νοσοκομείο. Εγώ δουλεύω στο μεροκάματο αλλά τις τελευταίες ημέρες είμαι στο πλευρό του και δεν κάνω μεροκάματα στο ταξί που εργάζομαι. Δυστυχώς δε μπορώ να τον βοηθήσω όσο χρειάζεται».

Ο Θανάσης Μακρής φορτισμένος από τις δύσκολες στιγμές αλλά και τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει λεει: «Κάνω έκκληση σε όλους τους φίλους και συνοδοιπόρους του, σε όλους αυτούς που τον καλούσαν μεταμεσονύκτια για να λύσουν τα προβλήματα τους, σε όλους αυτούς που ξέρουν τι άνθρωπος είναι για να βοηθήσουν. Δεν θέλω υπερβολές, δεν θέλω προσφορές, δανεικά και αγύριστα απλά να δείξουν προσωπικό ενδιαφέρον και για την τόνωση της ψυχολογίας και του ηθικού του. Ο μπαμπάς μου καταστράφηκε για την ΑΕΚ και σήμερα δεν τον γνωρίζουν και αυτό είναι που σκοτώνει καθημερινά το μπαμπά μου παρότι βγήκε νικητής μέσα από μεγάλες μάχες που οι γιατροί χαρακτηρίζουν “θαύμα”».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X