Με τετράδα στην άμυνα και τον Μάνταλο οργανωτή

Με τετράδα στην άμυνα και τον Μάνταλο οργανωτή
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μάσιμο Καρέρα ολοκλήρωσε χθες την προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης, δουλεύοντας σε υψηλούς ρυθμούς με τους παίκτες του. Η προπόνηση της Ένωσης είχε ένταση, με τον Ιταλό τεχνικό να κρατά τους ποδοσφαιριστές του στα… κόκκινα.

Ο Καρέρα θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί με την ίδια αγωνιστικότητα που έδειξε και στην Ξάνθη στο σημερινό ματς. Να ακολουθήσει το πλάνο της, να επιβάλει τον ρυθμό της, να μην αφήσει χώρους και να βρει το γκολ ή τα γκολ που θα της δώσουν τη νίκη.

Το τελευταίο φαίνεται πως βρίσκεται στο μυαλό του Ιταλού τεχνικού έντονα. Όλα δείχνουν πως ο Καρέρα θα επιλέξει ένα επιθετικό σχήμα για το ματς με τους Αρκάδες, προκειμένου η ομάδα του να κλείσει τον αντίπαλο και να παρουσιαστεί περισσότερο δημιουργική σε σχέση με την Ξάνθη. Γι’ αυτό και το πιθανότερο σενάριο θέλει το σχήμα με την τριάδα στην άμυνα να εγκαταλείπεται.

Ο Καρέρα προσανατολίζεται σε έναν σχηματισμό 4-2-3-1, με αρκετά νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα. Ο Βέρντε θα πάρει φανέλα βασικού και θα τοποθετηθεί δεξιά, με τον Λιβάγια να μετατίθεται αριστερά και τον Μάνταλο να αναλαμβάνει ρόλο οργανωτή, πίσω από τον Ολιβέιρα.

Ο Ιταλός προπονητής θέλει να διατηρήσει τον αρχηγό της ΑΕΚ στον άξονα, προκειμένου να πάρει πάνω του το κομμάτι της δημιουργίας. Γι’ αυτό και όλα δείχνουν πως ο Λιβάγια θα βρεθεί αυτή τη φορά στα πλάγια, ξεκινώντας από εκεί τις προσπάθειές του.

Από εκεί και πέρα ανοικτό είναι το ενδεχόμενο ο Σιμόες να βρεθεί στην ενδεκάδα, πιθανότατα αντί του Κρστίτσιτς, ενώ στην άμυνα προβάδισμα έχουν οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Οικονόμου και Λόπες, με τον Μπάρκα να παραμένει κάτω από τα δοκάρια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X