Ντέρμπι με Πειραιά η ΑΕΚ

Ντέρμπι με Πειραιά η ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τον Πειραιά αντιμετωπίζει αύριο (18/12, 22:45) η ομάδα FIFA 11vs11 της ΑΕΚ στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της VGL. H «Ένωση» που φιγουράρει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα θέλει να προσθέσει άλλη μία νίκη στο ενεργητικό της κόντρα στους «ερυθρόλευκους» του Πειραιά.

Την αναμέτρηση θα έχετε την ευκαιρία να την παρακολουθήσετε από το κανάλι της ΑΕΚ στο YouTube (AEK Athletic Club).

Ο Γρηγόρης Κάρτσος επέλεξε στην αποστολή του «Δικεφάλου» τους: Βούλτσο, Κάρτσο, Μπερτάχο, Γρίδα, Τριανταφύλλου, Γκιμπή, Μπακοπάνο, Κομπογιάννη, Παπαδημητρίου, Λαγό Μαστροκούκο, Λεωνίδου Π., Λεωνίδου Σ., Εμμανουηλίδη και Μπάντα, ενώ αμφίβολοι είναι οι Σπανός, Ματσούκας, Stefano και Amir.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» δήλωσε στο aek.gr: «Έχουμε ένα ακόμα σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας κόντρα στην ομάδα του Πειραιά. Πρόκειται για μία καλή ομάδα με σκληρή άμυνα, η οποία προχώρησε και σε προσθήκες παικτών. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε μόνο στόχο τη νίκη, ώστε να κρατήσουμε τη διαφορά από τη δεύτερη θέση και να κλείσουμε τη χρονιά με ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X