Τεχνικός Διευθυντής Βαγιαδολίδ: «Θέλουμε να ελαφρύνουμε το ρόστερ»-Τι ισχύει για Μπάρμπα!

Τεχνικός Διευθυντής Βαγιαδολίδ: «Θέλουμε να ελαφρύνουμε το ρόστερ»-Τι ισχύει για Μπάρμπα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Φέντε Μπάρμπα ήρθε στο προσκήνιο!

Με τον Ιταλό στόπερ να είναι ο πρώτος στόχος του Ίλια Ίβιτς για την άμυνα της ΑΕΚ. Ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αγωνίζεται στη Βαγιαδολίδ (δανεικός από τη Κιέβο) και μέχρι στιγμής έχει αγωνιστεί μόλις σε 5 παιχνίδια με την ισπανική ομάδα τη φετινή χρονιά. Και κάπως έτσι μπήκε στο στόχαστρο των «κιτρινόμαυρων» που αναζητούν κεντρικό αμυντικό άμεσα.

Τι λένε στην Ισπανία για Μπάρμπα

Από τη στιγμή που το όνομα του Μπάρμπα γράφτηκε για την ΑΕΚ, αρκετά ΜΜΕ της Ισπανίας έχουν αναφέρει την είδηση και το ενδιαφέρον της Ένωσης για τον αριστεροπόδαρο στόπερ. Ο τεχνικός διευθυντής της Βαγιαδολίδ, Μιγκέλ Άνχελ Γκόμεζ έκανε δηλώσεις και τόνισε πως «Η προτεραιότητα μας είναι να μειώσουμε το προσωπικό τον Γενάρη, θέλουμε να ελαφρύνουμε το ρόστερ, αλλά πρώτα θέλουμε να ενημερώσουμε τους παίκτες πριν ανακοινώσουμε οποιαδήποτε λίστα με τις αποχωρήσεις».

Από αυτή τη δήλωση, «πιάστηκε» και η ισπανική ιστοσελίδα «pucelafichajes», η οποία αναφέρει πως «ο Γκόμεζ δεν είναι ευχαριστημένος από τον Ιταλό στόπερ (Μπάρμπα) και δεν θα έλεγε ‘όχι’ στην αποχώρησή του. Τις επόμενες εβδομάδες θα γίνει γνωστό το μέλλον του Ιταλού αμυντικού».

Ο δανεισμός του Μπάρμπα από την Κιέβο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να «σπάσει» στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Και αυτό θέλει να «εκμεταλλευτεί» προς όφελος της ΑΕΚ ο Ιλια Ιβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X