Τις τακτικές... Ζίφκοβιτς συνεχίζει ο ΠΑΟΚ!

Τις τακτικές... Ζίφκοβιτς συνεχίζει ο ΠΑΟΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στον Ζίβκοβιτς έχει εμπιστευτεί τα γάντια του βασικού τερματοφύλακα ο ΠΑΟΚ, αφού ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης έχει μείνει αρκετά πίσω. Ο Έλληνας πορτιέρε από το ξεκίνημα της σεζόν δείχνει πως δεν είναι σε καλή κατάσταση με αποτέλεσμα να χάσει και τη θέση του βασικού στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Πάντως στον Βορρά κάνουν κίνηση για να αποκτήσουν κι άλλον τερματοφύλακα προκειμένου να ενισχύσουν την τριάδα τους. Οι πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη θέλουν τον Κότνικ του Πανιωνίου να είναι ο νούμερο «1» στόχος για να μετακομίσει στην Τούμπα.

Φέτος η ομάδα της Νέας Σμύρνης χρησιμοποιεί κατά κύριο λόγο βασικό τον Ζερεμί Μαλέρμπ. Ο Γάλλος από τις 20 Οκτωβρίου και μετά είναι αυτός που υπερασπίζεται την εστία των «κυανέρυθρων». Ο Κότνικ από την πλευρά του είχε παίξει για 20 λεπτά στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στις 20 Οκτωβρίου και από τότε είναι μονίμως εκτός.

Η τελευταία φορά που είχε αγωνιστεί βασικός ήταν με τον ΟΦΗ στις 6 Οκτωβρίου και στη Νέα Σμύρνη υπάρχει δυσαρέσκεια για τον Σλοβένο. Συγκεκριμένα το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το ερχόμενο καλοκαίρι και ο Κότνικ έχει αρνηθεί τις προτάσεις που του έχει κάνει ο Πανιώνιος να ανανεώσουν τη συνεργασία τους.

Εάν αληθεύουν οι πληροφορίες πως ο ΠΑΟΚ τον έχει προσεγγίσει τότε ο παίκτης προτιμάει να μετακομίσει στην Τούμπα. O 29χρονος γκολκίπερ είναι μονίμως εκτός, ενώ και στο ματς της Πέμπτης με τους Θεσσαλονικείς στη Νέα Σμύρνη πάλι ο Ζερεμί Μαλέρμπ θα είναι ο βασικός τερματοφύλακας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X