Πογκμπά: Μετά τους χορούς... αρρώστησε!

Εξαιρετικά αμφίβολος για το ντέρμπι με τη Λίβερπουλ ο Πογκμπά
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Πολ Πογκμπά κατάφερε να προκαλέσει ξανά την οργή του κόσμου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την… απόγνωση του Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ, ενημερώνοντας το πρωί τον προπονητή του πως είναι άρρωστος. Αυτό, μια μέρα μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο με τους ξέφρενους χορούς στον γάμο του αδερφού του, Φλορεντίν…

Ο Παγκόσμιος Κυπελλούχος με την εθνική ομάδα της Γαλλίας παραμένει εκτός δράσης εδώ και δυο μήνες και ακόμα δεν έχει επιστρέψει στις υποχρεώσεις του στους «κόκκινους διαβόλους», έχοντας ταλαιπωρηθεί από σοβαρό πρόβλημα στο πόδι.

Ο Σόλσκιερ ελπίζει να τον έχει μαζί του πριν από το φινάλε του 2019, στο φορτωμένο πρόγραμμα των αγώνων μέσα στις γιορτές, αλλά… δεν μπορεί να πάρει και όρκο.

Όπως γνωστοποίησε ο Νορβηγός κόουτς της Γιουνάιτεντ, το πρωί της Τρίτης, ο Πογκμπά τον ενημέρωσε τηλεφωνικά πως είναι άρρωστος και θα χρειαστεί 2-3 μέρες για να επιστρέψει στο Κάρινγκτον.

Αυτή η εξέλιξη, ήρθε λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των βίντεο όπου… χορεύει τρελά στον γάμο του αδερφού του, Φλορεντίν…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X