«Φρεσκάρει» την ενδεκάδα και σκέψεις για άλλη διάταξη

Οι αγκαλιές του Καρέρα σε Ολιβέιρα και Λιβάγια
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης δίνει στους Κιτρινόμαυρους την ευκαιρία να επεκτείνουν το σερί νικών τους, καταγράφοντας για πρώτη φορά στο φετινό πρωτάθλημα τρία διαδοχικά «τρίποντα». Η Ένωση θέλει να συνεχίσει τα πετυχημένα αποτελέσματα και να αποκτήσει ακόμα καλύτερη ψυχολογία.

Η ευκαιρία που υπάρχει ενόψει δείχνει από αυτές που δεν μπορούν να χαθούν για την ΑΕΚ. Μιας και ένα «στραβοπάτημα» απέναντι στους Αρκάδες θα αποτελέσει τεράστιο πισωγύρισμα για τον Δικέφαλο, που δείχνει να παίρνει για τα καλά τα πάνω του, μετά και την έλευση του Μάσιμο Καρέρα.

Το παιχνίδι κρύβει «παγίδες» για την Ένωση και ο Ιταλός τεχνικός τόνισε χθες προς τους παίκτες του πως θέλει από όλους απόλυτη συγκέντρωση και την ίδια αποφασιστικότητα που έδειξαν και απέναντι στην Ξάνθη. Ο Καρέρα ζήτησε από όλους να μην επηρεαστούν από την εικόνα που είχε ο Αστέρας στο ματς με τον Ολυμπιακό.

Όπως σημείωσε χαρακτηριστικά αυτό το αποτέλεσμα δίνει μεγαλύτερο κίνητρο στους Αρκάδες ώστε να έρθουν στο ΟΑΚΑ με στόχο να αποδείξουν πράγματα. Γι’ αυτό και θα πρέπει η ΑΕΚ να είναι προσεκτική και να μην δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με το αγωνιστικό κομμάτι, όλα δείχνουν πως ο τεχνικός της Ένωσης θα προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι απέναντι στην Ξάνθη. Αλλαγές που δεν θα αφορούν μονάχα σε πρόσωπα. Το πιθανότερο σενάριο θέλει την ΑΕΚ να παρατάσσεται με ένα 4-2-3-1 αφήνοντας στην άκρη προς το παρόν την τριάδα στην άμυνα.

Σε αυτή την περίπτωση θέση βασικού θα πάρει δεδομένα ο Ντανιέλε Βέρντε, που θα τοποθετηθεί δεξιά. Αριστερά θα είναι είτε ο Λιβάγια, είτε ο Αλμπάνης, με τον Μάνταλο σε ρόλο επιτελικού και τον Ολιβέιρα στην κορυφή της επίθεσης. Στον άξονα θα επιστρέψει ο Σιμόες με έναν εκ των Κρίστισιτς, Γαλανόπουλου να μένει στον πάγκο, ενώ στην άμυνα είναι πιθανό να δούμε αλλαγές στα άκρα, με τον Λόπες να διεκδικεί τη θέση του Χουλτ και τον Παουλίνιο εκείνη του Μπακάκη.

Θυμίζουμε πως αύριο ο Καρέρα δεν θα έχει διαθέσιμους τον τραυματία Κλωναρίδη αλλά και τον τιμωρημένο Βράνιες. Αυτό είναι το τελευταίο ματς της ποινής τριών αγωνιστικών που είχε επιβληθεί στον Βόσνιο από την αποβολή του απέναντι στον ΟΦΗ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X