Η ΑΕΚ «βλέπει» τον Ιντρίσα Τουρέ της Γιουβέντους για τα χαφ! (VIDEO)

Η ΑΕΚ «βλέπει» τον Ιντρίσα Τουρέ της Γιουβέντους για τα χαφ! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ δεν δουλεύει μόνο για το παρόν αλλά και για το μέλλον! Ο Ίλια Ίβιτς έχει «χτενίσει» την αγορά για παίκτες που μπορούν να ενισχύσουν την Ένωση. Ένας από αυτούς είναι ο Ιντρίσα Τουρέ που ανήκει στη Γιουβέντους.

Πρόκειται για ένα από τα μεγαλύτερα στοιχήματα της «Βέκια Σινιόρα» και αγωνιζεται στα χαφ. Μπορεί να παίξει τον ρόλο τόσο του «6αριού», όσο και του «8αριού» καθώς τον βοηθά τόσο η σωματοδομή του όσο και η τεχνική του κατάρτιτη που είναι πολύ καλή. Είναι άλλωστε μια θέση που ο Δικέφαλος χρειάζεται να ενισχυθεί καθώς προς το παρόν διαθέτει τον Γαλανόπουλο, τον Σιμόες, τον Κρίστιτσιτς και τον Σαμπανάτζοβιτς μιας και ο Σιμάο δεν υπολογίζεται.

Στην ΑΕΚ εξετάζουν το ενδεχόμενο νε να επενδύσουν στον 21χρονο μέσο (29/4/1998) είτε μέσω αγοράς, είτε ακόμα και μέσω δανεισμού με την προοπτική της αγοράς μετέπειτα.

Ο Τουρέ έκανε τα πρώτα του βήματα στη Λειψία, ενώ αργότερα τον απέκτησε η Σάλκε και έπειτα η Βέρντερ Βρέμης. Από εκεί τον… άρπαξε η Γιουβέντους. Έπειτα από μια σεζόν ως δανεικός στην Κ23 της «Γηραιάς Κυρίας», έπεισε με τις ικανότητές του και στην συνέχεια οι Ιταλοί τον αγόρασαν για περίου 1.5 εκατ. ευρώ. Το αρνητικό στην περίπτωσή του είναι πως δεν έχει παραστάσει από το κορυφαίο επίπεδο καθώς σε όλους τους συλλόγους που αγωνίστηκε ήταν στις Β¨ ομάδες τους. Από το καλοκαίρι παίζει με την κ23 της Γιουβέντους.

Δείτε βίντεο με τα πεπραγμένα του νεαρού άσου:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X