Επίθεση Κεδέρη μετά το Ολυμπιακός-ΑΕΚ (VIDEO)

Εικόνες από το Ολυμπιακός-ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Χρήστος Κεδέρης μίλησε στην κάμερα του ΑΡΤ μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Ο παίκτης της «Ένωσης», μιλώντας στην κάμερα του ΑΡΤ τόνισε ότι υπήρξε ποτέ παίκτης του Ολυμπιακού, αλλά αγωνίστηκε μόνο για το ΙΕΚ Ξυνή.

Αναλυτικά:

«Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη ξέραμε από την αρχή ότι είναι ένα ντέρμπι. Στο πρώτο τέταρτο εμφανιστήκαμε λίγο νωθροί αλλά μετά βρήκαμε τα πατήματά μας και κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ήμασταν πάρα πολύ διαβασμένοι, ξέραμε τον αντίπαλο κι έτσι θα συνεχίσουμε να είμαστε. Για μας είναι απλώς δύο βαθμοί, το πρωτάθλημα δεν τελείωσε ακόμη. Είμαστε μέσα στους στόχους μας», ενώ συνέχισε λέγοντας: «Δεν ήμουν ποτέ παίκτης του Ολυμπιακού να το τονίσω αυτό. Έχω παίξει μόνο στο Δικέα, δε συμφώνησα ποτέ να συγχωνευτώ με τον Ολυμπιακό δε με ρώτησε κανείς. Τότε έγιναν λάθη από άτομα διοίκησης, αν μπορώ να τα πω έτσι ήταν κάποια ασήμαντοι αν μου επιτρέπετε. Θέλω να το πω αυτό για να μαθαίνουν οι νέοι αθλητές με ποιους ανθρώπους μπλέκουν καi να προσέχουν τις κινήσεις που κάνουν».

Αναλυτικά όσα είπε:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X