ΑΕΚάρα-ΤΡΕΛΑ τους έκλεισε το σπίτι!

ΑΕΚάρα-ΤΡΕΛΑ τους έκλεισε το σπίτι!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με μια εμφάνιση που ξεχείλιζε μαγκιά, ποιότητα και ψυχή η ΑΕΚάρα κέρδισε με 24-27 τον Ολυμπιακό μέσα στου Ρέντη και πήρε την κορυφή δική της. Μετά από 10 αγωνιστικές η ομαδάρα του Δημήτρη Δημητρούλια παραμένει η μόνη αήττητη σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η “Ένωση” ανάγκασε και τον Ολυμπιακό να υποκλιθεί μέσα στο σπίτι του αποδεικνύοντας πως αποτελεί φέτος το μεγάλο αφεντικό. Οι “κιτρινόμαυροι” κόντρα σε όλους και όλα νίκησαν και την διαιτησία που έκανε τα πάντα να διατηρήσει τους γηπεδούχους μέσα στο παιχνίδι, δίνοντας οκτώ πέναλτι και 6 δίλεπτες εις βάρος της ΑΕΚ.

Συγκλονιστικός ο Μαρίν Μπουνέτα που σκόραρε ασταμάτητα, εξαιρετικοί όλοι οι παίκτες ενώ “αποκάλυψη” κάτω από τα δοκάρια ο Μίλαν Κοσάνοβιτς. Από πλευράς γηπεδούχων ο Δημήτρης Τζηράς σημείωσε 13 γκολ, εκ των οποίων τα οκτώ με πέναλτι.

Το ματς

Η ΑΕΚ μπήκε πιο συγκρατημένη στο παιχνίδι προσπαθώντας να επιβάλλει σταδιακά τον ρυθμό της. Η πρώτη χαμένη επίθεση ανήκε στην “Ένωση” ενώ ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με εκτέλεση πέναλτι. Ο Κεδέρης στο πρώτο το γκολ κόντρα στον Ολυμπιακό ισοφάρισε σε 1-1. Η “Ένωση” προσπαθούσε να διασπάσει την άμυνα των “ερυθρολεύκων”  και με δύο γκολ του Χιμένεθ ισοφάρισε σε 3-3. Σε εκείνο το σημείο οι γηπεδούχοι αξιοποίησαν τις δύο καλές επεμβάσεις του Τσιλιμπάρη αλλά και την δίλεπτη στον Χιμένεθ και κατάφεραν να προηγηθούν με 6-4 και 8-5 αντίστοιχα. Ο Ολυμπιακός κέρδισε ένα ακόμη πέναλτι με την ΑΕΚ να βρίσκεται για πρώτη φορά πίσω στο σκορ με 4 τέρματα (9-5). Από εκείνο το σημείο ξεκίνησε η ολική αντεπίθεση του “Δικεφάλου” με τον Δημήτρη Δημητρούλια να κατευθύνει πολύ σωστά τους παίκτες του από τον πάγκο. Μετά από έξι λεπτά χωρίς γκολ ο Γιάκομπσεν με δύο σερί τέρματα και ο Μπουνέτα με ένα απίστευτο σουτ έφεραν ξανά την ΑΕΚ στο γκολ (9-8). Με τον Χιμένεθ να παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες οι “κιτρινόμαυροι” βελτίωσαν σημαντικά την άμυνα τους, περιόρισαν τις επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων και ισοφάρισαν σε 10-10 με τον Αραμπατζή. Με μια εντυπωσιακή επέμβαση του Κοσάνοβιτς και δύο εξαιρετικά γκολ του Μπουνέτα στο τελευταίο λεπτό η “Ένωση” πήγε στα αποδυτήρια μπροστά με 10-12 έχοντας “τρέξει” ένα επιμέρους 1-7 στα γκολ.

Ασταμάτητος Μπουνέτα

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕΚ μπήκε με διαφορετική ψυχολογία διατηρώντας το προβάδισμα της στο σκορ. Μπουνέτα, Κεδέρης και Μυλωνάς έκαναν το 15-18 για την ΑΕΚ με τον Λέμος στο 43′ να μειώνει στο γκολ (18-19). Οι “κιτρινόμαυροι” δεν αγχώθηκαν, παρέμειναν μέσα στο αγωνιστικό τους πλάνο και σε συνδυασμό με την καλή παρουσία του Κοσάνοβιτς κάτω από τα δοκάρια βρέθηκαν και πάλι στο +4 (18-22). Ο Μπουνέτα ήταν ασταμάτητος στην επίθεση έχοντας βοήθειες και από τους Φλορίδο και Μυλωνά έφεραν την ομάδα στο 23-27, τρία λεπτά πριν το τέλος. Οι γηπεδούχοι και πάλι με πέναλτι προσπάθησαν να μείνουν μέσα στο σκορ μειώνοντας σε 24-27 αλλά η ΑΕΚ ήταν το απόλυτο αφεντικό διατηρώντας μέχρι τέλους το προβάδισμα που της έδωσε τη μεγάλη νίκη.

Διαβάστε πως μετέδωσε LIVE το ματς το enwsi.gr

Ολυμπιακός-ΑΕΚ 24-27

Ολυμπιακός (Ζαραβίνας): Τζηράς 13 (8 πέν.), Μάλλιος 1, Λέμος 3, Τσίλης 3, Σανίκης 1, Λιάπης 3

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Κεδέρης 2, Χιμένεθ 5, Φλορίδο 4, Γιάκομπσεν 3, Μπουνέτα 7, Αραμπατζής 2, Μυλωνάς 3, Παπαδιονυσίου 1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X