Πένθος για τον Σοϊλέδη: Έχασε τον πατέρα του λίγες ώρες μετά το γκολ που του αφιέρωσε

Κακό μαντάτο η πιθανή μετάθεση της έδρας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο πένθος βυθίστηκε ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος έχασε τον πατέρα του την Δευτέρα και το βράδυ της Κυριακής, του είχε αφιερώσει το πρώτο του γκολ που πέτυχε με τη Στέαουα.

Η ζωή είναι γεμάτη συμπτώσεις και περίεργες τροπές και αυτό αποδείχθηκε και με πρωταγωνιστές τον Άρη Σοϊλέδη και τον πατέρα του.

O πρώην μπακ της ΑΕΚ, ο οποίος αγωνίζεται στην Στεάουα Βουκουρεστίου, σκόραρε στο κυριακάτικο ματς κόντρα στην Βιτορούλ (0-2), για πρώτη φορά μετά από 4 χρόνια και στον πανηγυρισμό του αφιέρωσε το τέρμα που σημείωσε στον αγαπημένο του πατέρα που παρακολουθούσε το παιχνίδι από την τηλεόραση.

Ωστόσο, το πρωί της Δευτέρας, ο πατέρας του έφυγε από τη ζωή, έχοντας προλάβει όμως να δει πρώτα τον γιο του να κάνει αυτό που πάντα του ευχόταν, να βάζει γκολ.

Η είδηση αυτή βύθισε στην θλίψη την οικογένεια του και τον 28χρονο αμυντικό, ο οποίος τον αποχαιρέτησε με το δικό του, συγκινητικό μήνυμα μέσω Instagram:

«Μπαμπάκα μου… Κούκλε μου… Περίμενες να βάλω γκολ για να φύγεις ε;; Πάντα μου έλεγες να βάζω γκολ… Ελπίζω να έφυγες χαρούμενος ψυχή μου. Θα σε αγαπώ αιώνια και σε ευχαριστώ για όλα. Να μας προσέχεις από εκεί ψηλά»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X