Σαρικόπουλος: «Να ξεκινήσουμε να παίζουμε καλύτερα εκτός έδρας»

Σαρικόπουλος: «Να ξεκινήσουμε να παίζουμε καλύτερα εκτός έδρας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος μίλησε στην Media Day της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, για την αναμέτρηση με των «ασπρόμαυρων« με την Φάλκο, για την 9η αγωνιστική των ομίλων του Basketball Champions League

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι με την Φάλκο: «Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, όσο για το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ δύσκολο, η Φάλκο έχει κερδίσει όλα τα παιχνίδια στην έδρα της, και μια νίκη θα μας δώσει ψυχολογία».

Για την ήττα στην Ουγγαρία: «Η Φάλκο είναι μια πολύ καλή ομάδα με αρχές, δεν υποτιμούμε το γεγονός ότι είναι από την Ουγγαρία, είναι πολύ οργανωμένη».

Για το τι διαφορετικό περιμένει να δει: «Θέληση και ενέργεια, είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, και θέλουμε να μας δώσει αισιοδοξία και ψυχολογία για την συνέχεια».

Για το αν μεγαλώνει η πίεση για την συνέχεια: «Δεν είχαμε εύκολο πρόγραμμα στο πρώτο γύρο, η ομάδα έχει δυνατότητες, πρέπει να κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, και».

Για το θέμα της διάρκειας: «Αυτό βελτιώνεται με προπόνηση και αυτοπεποίθηση, πρέπει να βρούμε την ισορροπία μεταξύ εντός και εκτός έδρας, για να παρουσιαζόμαστε πιο έτοιμοι».

Για τις οδηγίες του Χαραλαμπίδη για το αυριανό παιχνίδι: «Είναι μια ομάδα που της αρέσει να τρέχει, οπότε πρέπει να παίξουμε καλή άμυνα και να είμαστε καλοί στο τρανζίσιον».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X