GNTM 2 spoiler τελικός 19/12: Έγινε και πρόταση γάμου!

GNTM 2 spoiler τελικός 19/12: Έγινε και πρόταση γάμου!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

GNTM 2 spoiler τελικός 19/12: Τι σας έχουμε, τι σας έχουμε; Θα γίνει πάταγος! Μόνο αυτό σας λέμε. Όλα αυτά που θα διαβάσετε μπορεί να μην τα δούμε ποτέ στην τηλεόραση. Εκτός και αν το Star ετοιμάσει ένα ειδικό αφιέρωμα για τον τελικό του GNTM.

Γίνονται πολλά. Και διάφορα. Κάποια συγκλονιστικά. Tι γίνεται; Ας τα πάρουμε από την αρχή. O τελικός έχει τρία σκέλη. Στο πρώτο έχει φωτογράφιση με ακριβά κοσμήματα. Το δεύτερο φωτογράφιση σε ένα πάρτι. Και το τρίτο φωτογράφιση στην Ακρόπολη, με τους συντρόφους των τριών φιναλίστ.

Μόνο που δύο από τους συντρόφους είπαν να… κλέψουν τα φώτα. Ο σύντροφος της Κάτιας θέλησε να της κάνει πρόταση γάμου! Είχε μαζί του το δακτυλίδι, μέσα στο κουτάκι του. Και ήταν έτοιμος. Ακόμη και η παραγωγή του ριάλιτι έμεινε με το στόμα ανοικτό. Μόνο που η Κάτια πήρε το κουτί και το έβαλε ξανά στην τσέπη του. Δεν το λες και «όχι», αλλά «ναι» σίγουρα δεν είναι. Μάλλον δεν ήταν κατάλληλη η στιγμή.

Ο δεύτερος που επιχείρησε να μας την… σκάσει ήταν ο σύντροφος της Άννας Μαρίας. Λίγο πριν από τη φωτογραφία της ζήτησε να φύγουν από το παιχνίδι, αν τον αγαπάει πραγματικά. Αγάπη – φωτογράφιση, σημειώσατε διπλό. Ένα βήμα πριν τη λήξη του τελικού κανείς δεν αποχωρεί! Ένα… τραλαλά έπαθε και η Κέισι. Μόλις είδε τον δικό της αγόρι σάστισε. Και ζήτησε ένα τάιμ άουτ για να μπορέσει να τον αγκαλιάσει και να τον φιλήσει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X