Τέλος ο Θεοδοσιάδης από την Καλαμάτα, επιστρέφει ο Βούζας μετά από ένα μήνα!

Τέλος ο Θεοδοσιάδης από την Καλαμάτα, επιστρέφει ο Βούζας μετά από ένα μήνα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σάκης Θεοδοσιάδης αποτελεί παρελθόν μετά από 25 μέρες κι αναλαμβάνει ο Βασίλης Βούζας που είχε απολυθεί πριν ένα μήνα!

Μετά την ήττα από τον Θεσπρωτό με 3-1, που την άφησε με μόλις ένα βαθμό στις οχτώ τελευταίες αγωνιστικές, ο Σάκης Θεοδοσιάδης αποχώρησε από τον πάγκο της ομάδας, μετά από μόλις 25 μέρες και συνολικά πέντε παιχνίδια στην τεχνική ηγεσία της (4 πρωτάθλημα, 1 Κύπελλο).

Όσο για τον αντικαταστάτη του; Θα είναι ο Βασίλης Βούζας, ο οποίος πριν ένα μήνα απολύθηκε από την ομάδα της Μεσσηνίας για να τον αντικαταστήσει ο Θεοδοσιάδης.

Η ανακοίνωση για το “διαζύγιο” με τον Θεοδοσιάδη αναφέρει:
«Η Π.Α.Ε “Π.Σ. Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ” ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Θεοδόση Θεοδοσιάδη καθώς και του βοηθού του. Τους ευχαριστεί θερμά για την προσπάθεια που κατέβαλαν κατά τη διάρκεια της παρουσίας τους στο πάγκο της ομάδας μας, και τους εύχεται από καρδιάς καλή σταδιοδρομία και επιτυχίες στη συνέχεια της προπονητικής τους καριέρας. Για την συνέχεια καθήκοντα υπηρεσιακού προπονητή αναλαμβάνει το μέχρι πρότινος μέλος του τεχνικού team Παναγιώτης Χριστοφιλέας στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X