Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η Family Day της ΚΑΕ ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)

Ξεπέρασε κάθε προσδοκία η Family Day της ΚΑΕ ΑΕΚ! (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Υπό μεγάλη επιτυχία στέφθηκε η πρώτη Family Day που διοργάνωση η ΚΑΕ ΑΕΚ!

Περισσότεροι από 500 νεαροί φίλοι της ΑΕΚ και οι γονείς τους παραβρέθηκαν στην ανοιχτή προπόνηση της «Βασίλισσας» στο Κλειστό του ΟΑΚΑ. Η εντυπωσιακή εικόνα σκόρπισε χαμόγελα σε παίκτες και προπονητές της Ένωσης, τρεις ημέρες πριν από την κομβική αναμέτρηση του BCL με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ.

Στο τέλος της εκδήλωσης, αρκετοί εκ των γονέων έσπευσαν να αγοράσουν εισιτήρια για την αναμέτρηση με Χάποελ, τα οποία αναβαθμίστηκαν ώστε να παρακολουθήσουν από καλύτερη θέση τον αγώνα.

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

H επιτυχία της (1ης) Family Day ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Περισσότεροι από 500 λιλιπούτειοι φίλοι της ΑΕΚ και οι γονείς τους παραβρέθηκαν στην ανοικτή προπόνηση της «Βασίλισσας» στο Κλειστό του ΟΑΚΑ.

Η εντυπωσιακή εικόνα σκόρπισε χαμόγελα σε αθλητές και προπονητές της Ομάδας, τρεις ημέρες πριν από την κομβική αναμέτρηση του BCL με τη Χάποελ Ιερουσαλήμ. Οι μικροί μας φίλοι είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τους αθλητές της «Βασίλισσας», να πάρουν αυτόγραφα, να παίξουν με το δημοφιλή Panda Pandou, αλλά και να κερδίσουν πλούσια δώρα.

Ο… Κόουτς Ηλίας Παπαθεοδώρου πραγματοποίησε μεταξύ άλλων την κλήρωση για 50 τυχερούς μπόμπιρες, οι οποίοι κέρδισαν εισιτήρια (προσφορά της ΑΕΚ BC) για την αναμέτρηση με Χάποελ, ενώ δύο εξ αυτών απέκτησαν το δικαίωμα να συνοδεύσουν τους παίκτες της ΑΕΚ κατά την είσοδό της στον αγωνιστικό χώρο. Ο Panda Pandou έβγαλε από τον εορταστικό σάκο του δεκάδες παιχνίδια και έκανε ακόμη πιο πλατιά τα χαμόγελα των νεαρών παρευρισκομένων.

Στο τέλος της εκδήλωσης, αρκετοί εκ των γονέων έσπευσαν να αγοράσουν εισιτήρια για την αναμέτρηση με Χάποελ, τα οποία αναβαθμίστηκαν ώστε να παρακολουθήσουν από καλύτερη θέση τον αγώνα.

Η ΑΕΚ ΒC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει από καρδιάς τους μικρούς φίλους της Ομάδας, αλλά και όλους όσοι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα. Η AEK BC αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει τον κ. Επαμεινώνδα Ζούζουλα και την εταιρία Club Service Catering για τη χορηγική στήριξη, που παρείχαν.

Η ΑΕΚ BC θα επαναλάβει ανάλογα event και το επόμενο διάστημα. Αυτονόητο είναι, ότι αυτές οι δράσεις θα πολλαπλασιαστούν στο νέο «σπίτι» μας. Η επιθυμία, η διάθεση και κυρίως η κινητικότητα, που είδαμε σήμερα συνιστούν ελπιδοφόρο μήνυμα για τα μελλούμενα.

Xρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλους…

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X