Ο Χάαλαντ προτιμάει Γιουνάιτεντ

Θυμίζει Ζλάταν ο Χάαλαντ: «Κοιμάμαι με πέντε... κοπέλες κάθε βράδυ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ βρέθηκε στην Γερμανία για συζητήσεις με τους ανθρώπους της Ντόρτμουντ και της Λειψίας αλλά όπως φαίνεται θα καταλήξει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Τουλάχιστον αυτή φαίνεται να είναι η επιθυμία του.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Αγγλία ο Νορβηγός στράικερ της Σάλτσμπουργκ, επικοινώνησε με τον Όλα Γκούναρ Σόλσκιερ, με τον οποίο είχαν συνεργαστεί στην Μόλντε και του είπε ότι επιθυμεί να παίξει στην Γιουνάιτεντ. Ο τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» από την πλευρά του ετοιμάζει ταξίδι στην Αυστρία για να έχει συνάντηση με τον Χάαλαντ και την οικογένεια του, ώστε να προχωρήσει η περίπτωση του.

Βέβαια αν τελικά καταθέσει πρόταση η Γιουνάιτεντ, θα είναι για τον Ιανουάριο και θα εκμεταλλευτεί τον όρο στο συμβόλαιο του, ότι μπορεί να φύγει τώρα με 20 εκ. λίρες ως ρήτρα, ποσό πολύ μικρότερο αν έμπαινε στην διαδικασία συζήτησης και η αυστριακή ομάδα.

Οι Άγγλοι… φοβούνται μόνο την Γιουβέντους, η οποία επίσης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Νορβηγό επιθετικό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X