Σίμος: «Η ομάδα είναι πάνω από όλους, πολλά συγχαρητήρια!»

Σίμος: «Η ομάδα είναι πάνω από όλους, πολλά συγχαρητήρια!»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Σίμος, ο οποίος είναι ο τεχνικός του ΟΦΗ, έδωσε πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του για την απόδοσή τους κόντρα στον Άρη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA:

Για την σημερινή νίκη και με ανατροπή: «Το έχω ξαναπεί. Οι ποδοσφαιριστές αξίζουν το σεβασμό μας. Απίστευτη προσπάθεια και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια».

Για τις απουσίες της ομάδας και την αναγκαστική αλλαγή στην εξέλιξη του παιχνιδιού: «Θέλουμε όλοι οι παίκτες να είναι υγιείς, αλλά το σύνολο και η ομάδα είναι πάνω από όλους και από όλα. Να είναι γρήγορα πίσω όλοι αυτοί οι παίκτες για να δυναμώσουμε και άλλο την ομάδα».

Για τους σκόρερ της ομάδας: «Ο Ρικάρντο και ο Φελίπε είναι καλό που σκόραραν, αλλά όπως είπα, το σημαντικό είναι το σύνολο. Ήταν ένα παρά πολύ ωραίο παιχνίδι. Ο κόσμος το χάρηκε. Είχε ένταση και ρυθμό. Τώρα θα ξεκουραστούμε γιατί την Τετάρτη έχουμε δύσκολο παιχνίδι».

Για το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Είναι δύσκολο παιχνίδι. Θα κάνουμε αποκατάσταση και προπόνηση. Θέλουμε να έχουμε την ίδια και αν όχι καλύτερη απόδοση, για να πάρουμε πάλι τους 3 βαθμούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X