«Κόλλησαν» στο 0-0 Ιεράπετρα και Αιγάλεω

«Κόλλησαν» στο 0-0 Ιεράπετρα και Αιγάλεω
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το παιχνίδι του ΟΦ Ιεράπετρας με το Αιγάλεω στο «Βουζουνεράκειο», στην αναμέτρηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 12ης αγωνιστικής της Football League.

Αρχικά στο 40΄ με τον Μάρτινς να βρίσκεται μέσα στην περιοχή το σουτ του όμως να αποκρούεται από τον Καραγκιολίδη, ενώ στο 43΄ το σουτ του Τσίτσαρη έφυγε ελάχιστα άουτ. Νωρίτερα και πιο συγκεκριμένα στο 28΄ οι Κρητικοί είχαν την ευκαιρία να μπουν μπροστά στο σκορ, το σουτ όμως του Κατσικοκέρη αποκρούστηκε από τον Σικαλιά.

Στο β΄ μέρος και πιο συγκεκριμένα στο 73΄ το Αιγάλεω είχε την καλύτερη του στιγμή για να προηγηθεί στο σκορ, το πλασέ όμως του Μαγκάκη αντί για τα δίχτυα του Καραγκιολίδη σταμάτησε στο δοκάρι της εστίας του. Από εκεί και μετά και σε συνδυασμό με την κάκιστη κατάσταση που βρισκόταν ο αγωνιστικό χώρος ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κάτι που είχε σαν συνέπεια το στείρο 0-0 να παραμείνει ως έχει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X