DPG Media: «Είστε υποκριτές και φαρισαίοι»

DPG Media: «Είστε υποκριτές και φαρισαίοι»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η DPG Media, όμιλος Γιαννακόπουλο, πήρε θέση για τις «κατηγορίες» από την NOVA, περί στοχοποίησης δημοσιογράφων. Στην ανακοίνωση τους κάνουν λόγο για «υποκριτές και φαρισαίους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τις τελευταίες μέρες παρακολουθούμε το συνδρομητικό κανάλι της Nova και τον ιστότοπο sport24, να επιδίδονται σε μια πρωτοφανή προσπάθεια βιασμού του μυαλού μας και της λογικής. Προσπαθούν να μας πείσουν πως τόσα χρόνια ζούμε σε άλλη χώρα και δεν ξέρουμε το παρελθόν τους.

Παρακολουθούμε από την Τετάρτη τα κροκοδείλια δάκρυα των ανθρώπων της Nova για τη στοχοποίηση, όπως ισχυρίζονται, του δημοσιογράφου Χρήστου Καούρη. Τρίτη ήταν, όταν ο ιστότοπος Sport24 είχε σαν πρώτο θέμα: “Cas-out. H KAE Oλυμπιακός κέρδισε την έφεση που κατέθεσε στο Cas” και αναφέρει στο κείμενο της: «κέρδισε την έφεση μετά από την κατάθεση δημοσιογράφου της Nova που εμφάνισε η πλευρά του Ολυμπιακού».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X