Ασχημα τα νέα από την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας για τους Γκαγκάτσηδες!

Ασχημα τα νέα από την εισήγηση της Επιτροπής Δεοντολογίας για τους Γκαγκάτσηδες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ομολογουμένως καθυστερημένη αποπομπή του Βασίλη Γκαγκάτση από την θέση του διευθύνοντος συμβούλου της Super League το περασμένο καλοκαίρι, ίσως έχει συνέπειες τόσο για τον ίδιο, όσο και για την συντριπτική πλειοψηφία των μελών του Δ.Σ. της λίγκας που τον διατηρούσε τα τελευταία χρόνια στις τάξεις της, παρά το γεγονός ότι είχε παραπεμφθεί για κακούργημα (για την υπόθεση της «κάρτας υγείας» της ΕΠΟ) και εν τέλει καταδικάστηκε πρωτόδικα.

Το ερευνητικό της τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ έχει επιληφθεί εδώ και καιρό επί του θέματος και είναι ήδη έτοιμη η εισήγησή του προς το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής. Ειδικότερα, για τον Βασίλη Γκαγκάτση που ανέλαβε τη θέση παρά το γεγονός ότι γνώριζε πως εμπίπτει στα κωλύματα του νόμου, προτείνεται εκτός από μια χρηματική ποινή ύψους 10.000 ευρώ, και απαγόρευση ενασχόλησης με οποιαδήποτε δραστηριότητα σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για ένα έτος!

Ταυτόχρονα, το ερευνητικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας εισηγείται την επιβολή προστίμου σε όλες τις ΠΑΕ και τους εκπροσώπους τους στο Δ.Σ. της Super League, που δεν ψήφισαν την αποπομπή του Βασίλη Γκαγκάτση τον περασμένο Μάρτιο και περίμεναν έγγραφο της ΓΓΑ για να τον κηρύξουν εν τέλει έκπτωτο.

Εξαιρείται ο Ολυμπιακός και η ΑΕΛ που είχαν ψηφίσει υπέρ της αποπομπής του, καθώς και ο ΠΑΟΚ και ο Μάκης Γκαγκάτσης που δεν πήρε θέση λόγω συγγένειας.

Για τον Μάκη Γκαγκάτση υπάρχει εισήγηση για πρόστιμο, αλλά επειδή συναίνεσε στην πρόσληψή του πατέρα του, κάτι που σύμφωνα με την εισήγηση συνιστά σύγκρουση συμφερόντων. Τον λόγο για τις τελικές αποφάσεις έχει πλέον το δικαστικό τμήμα της Επιτροπής Δεοντολογίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X