Ρότζερς: «Δεν τελείωσε κάτι ακόμα - Θα μπορούσαμε να έχουμε πετύχει 5-6 γκολ»

Ο Μπρένταν Ρότζερς είναι σίγουρος για το ότι το ρόστερ της Λέστερ θα παραμείνει ως έχει και μετά την προσεχή μεταγραφική περίοδο..

«Δεν θα φύγει κανείς τον Ιανουάριο. Είμαι κατηγορηματικός σε αυτό», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Λέστερ, ο οποίος ρωτήθηκε για το αν αυτό το μήνυμα έχει μεταφερθεί από τη διοίκηση του κλαμπ.

«Όχι. Όμως, είμαι σίγουρος ότι αν μιλήσουμε θα συμβεί το ίδιο (σ.σ.: θα συμφωνήσουν σε μη πώληση παικτών). Μιλάω συχνά με τον Τζον Ρούντκιν (σ.σ.: αθλητικός διευθυντής) και τον Τοπ (σ.σ.: ιδιοκτήτη της Λέστερ), αλλά δεν έχω μιλήσει σήμερα γι’ αυτά. Είναι ξεκάθαρο ότι θέλουμε να κρατήσουμε το ρόστερ ως έχει. Η ομάδα είναι εξαιρετική με πολλά περιθώρια βελτίωσης. Οπότε, θέλουμε να είμαστε σίγουροι ότι θα μείνουν όλοι οι παίκτες και μετά τον Ιανουάριο», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ο 46χρονος τεχνικός. Η αλήθεια είναι βέβαια ότι το έργο του Ρότζερς δεν θα είναι και τόσο εύκολο, αφού μετά το εντυπωσιακό ξεκίνημα της ομάδας του στη φετινή Premier League (2η στον βαθμολογικό πίνακα), αρκετά ονόματα του ρόστερ του (όπως οι Τζέιμς Μάντισον, Μπεν Τσίλγουελ και Τσαγκλάρ Σογιουντσού) έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον άλλων κλαμπ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X