Η κούρσα για τον πρώτο σκόρερ της Super League-Με ποιους... παλεύει ο Ολιβέιρα!

Η κούρσα για τον πρώτο σκόρερ της Super League-Με ποιους... παλεύει ο Ολιβέιρα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κούρσα για τον πρώτο σκόρερ της Super League 1 είναι μια διαδρομή με μπροστάρη τον Νέλσον Ολιβέιρα της ΑΕΚ με τα 8 του γκολ σε 13 αγωνιστικές. Ο Πορτογάλος νιώθει… καυτή την ανάσα του Κάρολ Σφιντέρσκι του ΠΑΟΚ που έχει 7 γκολ, όσα έχει και ο επιθετικό του Ατρομήτου Γιώργος Μανούσος. Από εκεί και πέρα από 6 τέρματα έχουν σημειώσει ο Αραμπούλι του Πανιωνίου, ο Ελ Αραμπί του Ολυμπιακού και ο Σεμέντο του ΟΦΗ που βρήκε δίχτυα και απέναντι στην Ένωση.

Από αυτούς, ο Ολιβέιρα είναι μάλιστα και ο δεύτερος πιο εύστοχος καθώς σκοράρει ένα γκολ ανά 3,5 τελικές κατά μέσο όρο την είδα στιγμή που ο Πολωνός του ΠΑΟΚ έχει 1/3,6, ο Μαροκινός των ερυθρόλευκων έχει 1/3,7, ο Μανούσος έχει 1/3,9 και ο Σεμέντο 1/5,3. Μοναδικός πιο εύστοχος από τον Πορτογάλο της ΑΕΚ είναι ο Μπατσανά Αραμπούλι που χρειάζεται 3,2 τελικές για να χριστεί σκόρερ. Όπως δείχνουν τώρα τα πράγματα, ο 28χρονος επιθετικός θα παλέψει ως το τέλος με τον Σφιντέρσκι για το βραβείο του κορυφαίου «Killer».

Όσον αφορά στις… μικρές ιστορίες των σκόρερ της Super League, που δημοσιεύει το site της Λίγκας, ο Δημήτρης Εμμανουηλίδης που έχει πετύχει δύο γκολ έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα, καθώς σκοράρει κάθε 62 λεπτά συμμετοχής του, ενώ ο πρώτος σκόρερ Νέλσον Ολιβέιρα πετυχαίνει ένα γκολ κάθε 102 λεπτά που παίζει!

Είναι επίσης εντυπωσιακό ότι Ο Μαρκ Ασίγκμπα της Λαμίας έχει παίξει ένα μόλις παιχνίδι και έχει βάλει ένα γκολ. Ο Χουάν Μουνίθ έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ με φάουλ, δύο. Μάλιστα ο συμπαίκτης του στο Βόλο Στέργιος Δημόπουλος έχει άλλο ένα με αποτέλεσμα ο Βόλος να έχει πετύχει τα τρία από τα έξι συνολικά γκολ με φάουλ. Τα άλλα τρία τα έχουν πετύχει Αστέρας Τρίπολης, Λαμία και ΑΕΚ, με Μάρκ Φερνάντεθ, Σάλιακα και Βέρντε αντίστοιχα.

Τέσσερις ποδοσφαιριστές έχουν πετύχει από δύο γκολ με το κεφάλι. Οι Ελ Αραμπί (Ολυμπιακός), Μπαράλες (Αστέρας Τρίπολης), Λημνιός (ΠΑΟΚ) και Κρέσπο (ΠΑΟΚ). Σπεσιαλίστας στα πέναλτι είναι ο Ματιέ Βαλμπουενά, που έχει βάλει τέσσερα, ενώ ακολουθεί ο Γιώργος Μανούσος με τρία.

Πόσοι έχουν σκοράρει με κάθε ομάδα:

  • 10 παίκτες: ΠΑΟΚ
  • 9 παίκτες: Ολυμπιακός, ΑΕΚ, ΑΕΛ, Άρης, Ατρόμητος
  • 7 παίκτες: ΟΦΗ, Ξάνθη, Λαμία, Παναιτωλικός
  • 6 παίκτες: Παναθηναϊκός, Βόλος
  • 5 παίκτες: Αστέρας Τρίπολης, Πανιώνιος

Οι πρώτοι σκόρερ της Super League 1

1. Νέλσον Ολιβέιρα (ΑΕΚ) 8

2. Σφιντέρσκι Κάρολ (ΠΑΟΚ) 7

3. Μανούσος Γιώργος (Ατρόμητος) 7

4. Σεμέντο Λισάντρο (ΟΦΗ) 6

5. Αραμπούλι Μπατσάνα (Πανιώνιος) 6

6. Ελ Αράμπι Γιουσέφ (Ολυμπιακός) 6

7. Τσιλιανίδης Κοσμάς (ΟΦΗ) 5

8. Τόρες Χοακίν (Βόλος) 5

9. Σουντανί Χιλάλ (Ολυμπιακός) 5

10. Βέλλιος Απόστολος (Ατρόμητος) 5

11. Τουράμ Ροτζέριο (Λαμία) 5

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X