Ο Κώστας Πάσσαρης καταδικάστηκε σε 45 χρόνια κάθειρξη

Ο Κώστας Πάσσαρης καταδικάστηκε σε 45 χρόνια κάθειρξη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κώστας Πάσαρης καταδικάστηκε για 4 απόπειρες ανθρωποκτονίας και πέντε ληστείες, χωρίς να του αναγνωρίσει ελαφρυντικά. Ο Πάσσαρης που κρατείται στις φυλακές της Ρουμανίας και εκτίει ποινές στη συγκεκριμένη χώρα, δεν ήταν παρών στο δικαστήριο, αφού δεν έγινε δεκτό το αίτημα του να μεταχθεί και να εμφανιστεί στη δίκη.

Ο κατηγορούμενος απαλλάχθηκε για έξι ακόμα απόπειρες ανθρωποκτονιών σε βάρος αστυνομικών που διαπράχθηκαν το 200 ενώ για άλλα αδικήματα διακεκριμένων κλοπών οι κατηγορίες σε βάρος του είχαν παραγραφεί με βάση τον νέο Ποινικό Κώδικα.

Εκτός όμως από τις απόπειρες ανθρωποκτονιών και τις ληστείες για τις οποίες καταδικάστηκε σήμερα, ο επικίνδυνος κακοποιός αναμένεται να δικαστί και για τέσσερις δολοφονία σε βάρος αστυνομικών που διαπράχθηκαν το 2001 στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Γι αυτές σε πρώτο βαθμό είχε καταδικαστεί σε τέσσσερις φορές ιςόβια και 71 χρόνια κάθειρξη.

Μετά την ολοκλήρωση αυτής της δίκης, αναμένεται να ξεκινήσει το Εφετείο για τις 4 δολοφονίες που κατηγορείται ότι έχει διαπράξει ο διαβόητος κακοποιός, ανάμεσα στις οποίες και οι δολοφονίες σε βάρος των δυο αστυνομικών στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Αθήνας το 2001. Πρωτόδικα είχε καταδικαστεί σε 4 φορές ισόβια και 71 χρόνια κάθειρξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X