Μέσα ο Ιντέγε, αμφίβολος ο Κόρχουτ

Μέσα ο Ιντέγε, αμφίβολος ο Κόρχουτ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιχάι Κόρχουτ είναι αμφίβολος για τον ΟΦΗ, ενώ επιστρέφει ο Ιντέγε.

Δοκίμασε να μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ο Μιχάι Κόρχουτ αλλά οι ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο συνεχίστηκαν και ουσιαστικά μείωσαν και άλλο τις ελπίδες για να προλάβει το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο.

Ο Ούγγρος αριστερός μπακ τραυματίστηκε στην προθέρμανση του αγώνα με τον Ατρόμητο και είναι πιθανόν να χάσει και το παιχνίδι στην Κρήτη.

Η ενδεχόμενη απουσία του Μιχάι Κόρχουτ, αναγκάζει τον προπονητή της ομάδας, Μίχαελ Ένινγκ, να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, καθώς την θέση του θα πάρει ο Λούκας Σάσα στα αριστερά, με τον Ντάνιελ Σούντγκρεν στα δεξιά και τον Αμπού Μπα «δίδυμο» με τον Χαβιέ Ματίγια στα χαφ.

Στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ, θα είναι διαθέσιμος και ο Μπράουν Ιντέγε, με τον επιθετικό του Άρη να διεκδικεί φανέλα βασικού, μετά την τιμωρία δύο αγωνιστικών από το παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο Νιγηριανός επιθετικός, θα πάρει την θέση του Ντάνιελ Λάρσον, με τον Σουηδό να μένει στον πάγκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X