Ευρώπη Κοσμίδη: «Η στιγμή που περίμενε η ΑΕΚ έφτασε!»

Ανατριχιαστικό VIDEO με την πρόοδο της «Αγιά Σοφιάς» μέσα σε 88 μέρες!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Υπεγράφη από τον Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη και τον υπεύθυνο της αναδόχου εταιρείας που έχει αναλάβει το έργο, η σύμβαση για την κατασκευή του έργου «Υπογειοποίηση τμήματος της οδού Πατριάρχου Κωνσταντίνου και τα συνοδά έργα στον Δήμο Ν. Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας».

Πρόκειται για ένα έργο συνολικού προϋπολογισμού 14.274,193,55 ευρώ, το οποίο είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για τη διευκόλυνση της λειτουργίας του νέου γηπέδου της ΑΕΚ. Η σχετική σύμβαση υπεγράφη στα γραφεία της Περιφέρειας Αττικής, παρουσία του Διοικητικού ηγέτη της ΠΑΕ ΑΕΚ Δ. Μελισσανίδη, του Προέδρου του ερασιτέχνη της ΠΑΕ ΑΕΚ Αλ. Αλεξίου, του Γενικού Διευθυντή της Δικέφαλος Ν. Στράτος και του Προέδρου της εταιρείας Dimand που έχει αναλάβει την κατασκευή του γηπέδου Δ. Ανδριόπουλου.

Για το θέμα μίλησε η εντεταλμένη σύμβουλος τεχνικών έργων της Περιφέρειας Αττικής Ευρώπη Κοσμίδη στον Επικοινωνία 94FM και τις ”Δημοτικές Διαπλοκές”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X