Το ενδιαφέρον της Ίντερ για Βιδάλ - Ράκιτιτς και το ταξίδι του Αμπιντάλ

«Εξετάζει» Βιδάλ η Μίλαν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αμπιντάλ ταξίδεψε με την αποστολή της Μπαρτσελόνα στην Ιταλία, προκειμένου να συζητήσει με τους ανθρώπους της Ίντερ για το ενδεχόμενο μετακίνησης των Ράκιτιτς και Βιδάλ.

Η Ίντερ σήμερα φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο πλαίσιο της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Champions League. Παράλληλα με την αναμέτρηση επρόκειτο να υπάρξουν διαπραγματεύσεις σχετικά με το ενδεχόμενο μεταγραφής ενός εκ των Ιβάν Ράκιτιτς και Αρτούρο Βιδάλ στους “νερατζούρι”.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Sport», ο Ερίκ Αμπιντάλ ταξίδεψε με την αποστολή της ομάδας, με σκοπό να συναντηθεί με τους ιθύνοντες για να συζητήσει σχετικά με τους δύο παίκτες. Για την περίπτωση του Ράκιτιτς είχε προηγηθεί και κουβέντα στην πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στη Βαρκελώνη με την απόκλιση μεταξύ των δύο πλευρών να είναι μεγάλη, μιας και η Μπάρτσα ζητούσε 30 εκατ. ευρώ για να τον παραχωρήσει.

Από την άλλη πιο πιθανή είναι η παραχώρηση του Αρτούρο Βιδάλ, μιας και έχει χαμηλότερο κόστος (20 εκατ. ευρώ) και χαίρει της εκτίμησης του Αντόνιο Κόντε, με τον οποίο έχουν συνυπάρξει στην Γιουβέντους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X