Η παρακάμερα του ΑΕΚ-Πανιώνιος (VIDEO)

Εικόνες από το ΑΕΚ-Πανιώνιος
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια ξεχωριστή, από κάθε άποψη, βραδιά έζησαν όσοι βρέθηκαν το βράδυ του Σαββάτου στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Πανιώνιο και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα ατόμων με αναπηρία, έστειλε το δικό της μήνυμα ισότητας και απόλυτου σεβασμού στην διαφορετικότητα, καθώς οι παίκτες της ομάδας έκαναν την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο συνοδευόμενοι από μαθητές και αθλητές από το ειδικό σχολείο Ιλίου και το αθλητικό σωματείο Τυρταίος. Εξάλλου, στο ημίχρονο της αναμέτρησης, ποδοσφαιριστές επισκέφτηκαν τη Μαθητική Κερκίδα στη θύρα 21, όπου φιλοξενήθηκαν παιδιά από τα Παιδικά Χωριά SOS.

Στο αγωνιστικό μέρος, τα φώτα συγκέντρωσε πάνω του ο Νέλσον Ολιβέιρα, ο οποίος πέτυχε το πρώτο χατ τρικ που σημειώνεται στο φετινό πρωτάθλημα της Super League Ελλάδα και έβαλε την ομάδα μας σε… τροχιά νίκης. Ο Ντανιέλε Βέρντε με το πρώτο του «κιτρινόμαυρο» γκολ και ο Πέτρος Μάνταλος διαμόρφωσαν το τελικό 5-0, με την ΑΕΚ να πετυχαίνει μια επιβλητική νίκη στο τελευταίο παιχνίδι του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της και με τον Μάσιμο Καρέρα να παρακολουθεί το παιχνίδι από την εξέδρα. Το ΑΕΚ TV ήταν στο ΟΑΚΑ και κατέγραψε όλα τα παρασκήνια της αναμέτρησης.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X