Ευρώπη Κοσμίδη: «Να ξεκινήσει η υπογειοποίηση το συντομότερο δυνατό»

Τα 3 βήματα που απομένουν για την υπογειοποίηση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σήμερα στη 13.00 μπαίνουν οι ιστορικές υπογραφές για την υπογειοποίηση στη Νέα Φιλαδέλφεια, ένα έργο άρρηκτα συνδεδεμένο με την ολοκλήρωση της «Αγιά Σοφιάς». Η υπεύθυνη τεχνικών έργων της Περιφέρειας Αττικής Ευρώπη Κοσμίδη σε ανάρτησή της τονίζει την σημαντικότητα του έργου αυτού αλλά και την πρόθεση να ξεκινήσουν τα έργα το συντομότερο δυνατό.

Η ανάρτηση:

Σήμερα στη 1 το μεσημέρι, στα γραφεία κα της περιφέρειας Αττικής, μία υπόσχεση του περιφερειάρχη Γιώργου Πατούλη γίνεται πράξη!
Υπογράφονται τα έργα της υπογειοποίησης στη Νέα Φιλαδέλφεια, δίπλα από την «Αγιά Σοφιά». Η νέα Περιφερειακή αρχή είχε υποσχεθεί να ξεκινήσει η υπογειοποίηση το συντομότερο δυνατό. Πρόκειται για ένα έργο που συνδέεται άμεσα με την ολοκλήρωση της γηπέδου της «Αγιά Σοφιάς», αλλά και ιδιαίτερα σημαντικό για την κυκλοφοριακή ανακούφιση του δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X