Οι επόμενες κούπες, δικές σου!

Και το όνομα αυτού, Μάσιμο Καρέρα. Από τη στιγμή που δεν μπόρεσε να εξελιχθεί θετική η πορεία της ΑΕΚ με τον Νίκο Κωστένογλου στον πάγκο, ο Ιλια Ιβιτς κινήθηκε για να βρει προπονητή που θα αλλάξει την εικόνα της ομάδας και κατέληξε στον Ιταλό τεχνικό. Ονομα που μέχρι πριν από λίγο καιρό δεν μπορούσε καν να συζητηθεί για τα ελληνικά δεδομένα, που η ΑΕΚ κατάφερε να τον πείσει να αναλάβει ως το καλοκαίρι του 2021.

Ο Καρέρα έχει πολλή δουλειά, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να βρει λύσεις για να κάνει την ΑΕΚ ξανά ανταγωνιστική. Βέβαια, είναι πολλά όσα τον περιμένουν, καθώς η σεζόν ακόμα δεν έχει φτάσει ούτε στα μισά της. Κύπελλο, ντέρμπι, πλασάρισμα στα πλέι οφ, είναι μπροστά και ο Ιταλός θα πρέπει να κάνει την ΑΕΚ ξανά ικανή να διεκδικήσει όσα θέλει ο κόσμος της.

Εσείς, είχατε εξ αρχής δείξει την προτίμηση σας σε μια επιλογή διαφορετική από εκείνες που συζητιόνταν. Όπως φαινόταν ξεκάθαρα μέσω της δημοσκόπησης του enwsi.gr, το 32% – η δημοφιλέστερη επιλογή δηλαδή – αφορούσε κάποιον άλλο τεχνικό από το εξωτερικό.

[poll id=”349″]

Τώρα, μπορείτε να κρίνετε την επιλογή του Μάσιμο Καρέρα για την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, μέσω της «Ενωσίτικης κάλπης».

[poll id=”350″]

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X