Ντεμπούτο στο Ξάνθη - ΑΕΚ θα κάνει ο Παράσχος

69% νίκες κόντρα στον Παράσχο
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Παράσχος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της Ξάνθης, στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Ο έμπειρος προπονητής είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Ξάνθης. Στο παιχνίδι του Σαββάτου θα έχει – εκτός της Ένωσης – και η ομάδα της Θράκης νέο προπονητή στον πάγκο.

Σημειώνεται πως ο Παράσχος επιστρέφει στον πάγκο της Ξάνθης, μετά από εννέα χρόνια και αυτή θα είναι η τρίτη θητεία του στη τεχνική ηγεσία της ακριτικής ομάδας.

Πρώτη φορά την είχε αναλάβει τη σεζόν 2008/09 ενώ και την σεζόν 2010/11 είχε την καθοδήγησή της για 7 παιχνίδια.

Σε επίπεδο Α’ Εθνικής (Super League) ως πρώτος προπονητής έχει 554 παιχνίδια στα οποία μετράει 200 νίκες 144 ισοπαλίες και 210 ήττες.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ξάνθης:

Ο ΑΟ ΞΑΝΘΗ ΠΑΕ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον προπονητή Γιώργο Παράσχο.

Γεννημένος στις 23 Αυγούστου 1952 στη Θεσσαλονίκη, ως ποδοσφαιριστής ξεκίνησε από τον ΠΑΟΚ για να συνεχίσει σε Απόλλωνα Καλαμαριάς και Καστοριά με την οποία κατάκτησε το Κύπελλο Ελλάδας ενώ αγωνίστηκε τέσσερις φορές με την Εθνική ομάδα.

Εργάστηκε ως προπονητής για πρώτη φορά το 1994 στον ΑΟ Τρικάλων και μέχρι σήμερα έχει βρεθεί στους πάγκους αρκετών ελληνικών συλλόγων και επί σειρά ετών είναι στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Στην Ξάνθη επιστρέφει μετά από 9 χρόνια.

Άμεσος συνεργάτης του θα είναι ο Παναγιώτης Γκουτσίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X