Πασούτιν ο αντικαταστάτης του Μπάνκι στη Κουμπάν

Πασούτιν ο αντικαταστάτης του Μπάνκι στη Κουμπάν
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε μία λύση από το παρελθόν στράφηκε η Λοκομοτίβ Κουμπάν, που ανακοίνωσε την… παράδοση της τεχνικής ηγεσίας στα χέρια του Εβγκένι Πασούτιν.
Βρέθηκε ο διάδοχος του Λούκα Μπάνκι στον πάγκο της ρωσικής ομάδας. Η «Λόκο» ξεκίνησε τη σεζόν με μεγάλες φιλοδοξίες κι ένα πολύ ισχυρό ρόστερ, που ήταν… φυσικό επόμενο του πλούσιου μπάτζετ της.

Τα πράγματα στο πρώτο κομμάτι της σεζόν δεν πήγαν καλά και ο Ιταλός κόουτς αποτελεί παρελθόν εδώ και μερικές εβδομάδες. Οι Ρώσοι διαπραγματεύτηκαν με τον Ρόνεν Γκίνζμπουργκ, αλλά το θέμα… κόλλησε μεταξύ άλλων στα «θέλω» του κόουτς, αλλά και στην προτίμηση της ομοσπονδίας της Τσεχίας να μην προπονήσει σύλλογο ο ομοσπονδιακός προπονητής της χώρας.

Εν τέλει, η Λοκομοτίβ αποφάσισε να προσφέρει συμβόλαιο σε έναν παλιό της γνώριμο: τον Εβγκένι Πασούτιν. Ο έμπειρος Ρώσος προπονητής είχε κάτσει στον πάγκο της ομάδας από το 2012 μέχρι το 2014 κι έτσι θα επιστρέψει σε γνωστό περιβάλλον. Τελευταία του δουλειά η Άβτοντορ Σάρατοφ.

Πλέον έχει αρχικά το έργο να οδηγήσει την ομάδα του στους «16» του Eurocup: ένα επίτευγμα που πριν από την έναρξη της σεζόν εθεωρείτο σχεδόν αυτονόητο, αλλά πλέον δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα του κόσμου, δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X