Κόντε: «Οι οπαδοί πρέπει να μας στηρίζουν και όχι να αποδοκιμάζουν»

Ο Κόντε είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος προπονητής στην ιστορία της Serie A
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την δυσαρέσκεια του για τις αποδοκιμασίες που ακούστηκαν μετά το τέλος του αγώνα με την Ρόμα εξέφρασε ο τεχνικός της Ίντερ Αντόνιο Κόντε. Ισόπαλο χωρίς τέρματα (0-0) ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Ίντερ με την Ρόμα στον απόηχο του πρωτοσέλιδου της «Corriele Dello Sport» με πρωταγωνιστές τους Λουκάκου και Σμόλινγκ το οποίο όπως ήταν φυσικό προκάλεσε αντιδράσεις.

Μετά το τέλος του αγώνα οι οπαδοί των «νερατζούρι»αποδοκίμασαν τους παίκτες , για το γεγονός ότι αυτή δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, κάτι που σημαίνει ότι εάν η Γιουβέντους περάσει νικηφόρα από το Ολιμπίκο κόντρα στην Λάτσιο, θα ξεφύγει στο +1. Η κίνηση αυτή δεν άρεσε στον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος σε δηλώσεις που έκανε μετά το παιχνίδι εμφανίστηκε ενοχλημένος από τις αποδοκιμασίες.

«Οι οπαδοί πρέπει να μας στηρίζουν και να μας βοηθούν, όπως κάνουν ήδη γιατί τώρα είναι μια στιγμή που πρέπει να πάρουμε δύναμη από αυτούς. Λυπάμαι που άκουσα γιουχαίσματα μετά τη λήξη, αυτό δεν είναι καλό, τους χρειαζόμαστε όλους μαζί μας.

Πρέπει να μας στηρίζουν και όχι να αποδοκιμάζουν με το πρώτο λάθος. Δεν είναι εύκολο να παίζεις στο Σαν Σίρο, αρκετοί παίκτες μας είναι νέεοι και χρειάζονται εμψύχωση. Ήθελα να τα πω αυτά γιατί επιθυμία μου είναι πάντα να προστατεύω την ομάδα και, δεν θέλω να γίνομαι αλλαζονικός, αλλά θέλουν όλοι στήριξη» ανέφερε ο τεχνικός της έτερης ομάδας του Μιλάνου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X