Ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σήμερα για την ΑΕΚ στο Futsal!

Ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό σήμερα για την ΑΕΚ στο Futsal!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο δεύτερος γύρος του πρωταθλήματος της Futsal Super League ξεκινά με τους αγώνες της 12ης αγωνιστικής, όπου φυσικά δεσπόζει το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Παναθηναϊκό το βράδυ του Σαββάτου (7/12, 22:00) στο κλειστό του Καματερού. H Ένωση, που βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς, θέλει να ξεκινήσει με το “δεξί” το Β’ Γύρο του Πρωταθλήματος και να αποδείξει ότι η ήττα από την Ολυμπιάδα υπήρξε μία κακή παρένθεση στην εντυπωσιακή φετινή της πορεία. Oι «πράσινοι» προέρχονται από την ισοπαλία στα Ιλίσια με τον δυνατό Ηνίοχο.

Ο Δικέφαλος δεν θέλει σε καμία των περιπτώσεων ένα δεύτερο συνεχόμενο αρνητικό αποτέλεσμα, το οποίο μπορεί να επιφέρει τρικυμία σε μια περίοδο που κυριαρχεί και δείχνει να είναι δυνατή και στιβαρή. Ο Δούκας παραμονεύει στο -4 και αν η Ένωση γκελάρει, έχει την ευκαιρία να πλησιάσει στον πόντο ή στους δυο βαθμούς, εφόσον νικήσει στην έδρα του την Elite, που δεν έκανε καλό πρώτο γύρο σε σχέση πάντα με τους δικούς της στόχους.

O Γιάννης Ζιάβας επέλεξε στην αποστολή της ΑΕΚ τους: Θεοφίλου, Χριστόπουλο, Δελλαπόρτα, Αρτινό, Γούση, Ταρνανίδη, Μάνο, Καρύδα, Ασημακόπουλο, Παπαδόπουλο, Χατζηφωτίου, Ντάτη, Σκουτέλη, Λιαρόπουλο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X