Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 99-93: Με σούπερ Ράις

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 99-93: Με σούπερ Ράις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι της Euroleague με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Οι «πράσινοι» είχαν σε σούπερ ημέρα τον Ταϊρίς Ράις που πέτυχε 41 πόντους.

Το ματς κρίθηκε στην παράταση, έπειτα από «αδυναμία» των «ερυθρολεύκων» να εκδηλώσουν σωστή επίθεση στην κανονική διάρκεια. Η ομάδα του Ρικ Πιτίνο μπήκε πιο δυνατά στον έξτρα χρόνο και επικράτησε με 99-93.

Σε ένα πραγματικό θρίλερ, με διακυμάνσεις στο σκορ,  αλλαγές συναισθημάτων στο παρκέ, θέαμα και πάθος, ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής και ανέβηκε στο 8-4 στον βαθμολογικό πίνακα της Euroleague.

Η ομάδα του Πειραιά ήταν διαβασμένη και έκλεισε πολύ σωστά τον Καλάθη, που τέλειωσε με 0/9 τρίποντα. Στο τελευταίο μάλιστα δεκάλεπτο βρέθηκε πολλές φορές μπροστά στο σκορ και θα μπορούσε να πάρει την νίκη αν ο Ουέιντ Μπόλντγουιν έκανε φάουλ στον Παπαγιάννη πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Στο τέλος όμως μίλησε ο Ράις που πήρε από το χεράκι τους «πράσινους» και  το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς το πήρε ο… Παναθηναϊκός.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X