Σόλσκιερ: «Είμαστε έτοιμοι για το ντέρμπι κόντρα στην Σίτι»

Σόλσκιερ: «Μπορούμε να νικήσουμε μέσα στη Βαρκελώνη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ενόψει του Σίτι-Γιουνάιτεντ τόνισε πως η ομάδα του είναι έτοιμη να πάρει το διπλό στο ETIHAD.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Σόλσκιερ είπε: “Το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει πολύ. Σε αυτά τα παιχνίδια επιτρέπονταν συνήθως να γίνονται περισσότερα τάκλιν.

Όμως με τις τόσες κάμερες που υπάρχουν πλέον στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, στα παιχνίδια επικρατεί πλέον η τεχνική και η τακτική και η δύναμη και το μυαλό έχουν περάσει σε δεύτερη μοίρα.

Ένα ντέρμπι ωστόσο θα πρέπει πάντοτε να παίζεται ως ντέρμπι, δεν παίζουμε μπάσκετ και είμαστε έτοιμοι για τη σπουδαιότητα αυτού του αγώνα”.

Ο Σόλσκιερ μίλησε, επίσης, για την πρόοδο της Μάντσεστερ Σίτι, μέσα στα χρόνια: “Τουλάχιστον παίζουμε τώρα κάθε χρόνο. Εμένα μου πήρε τέσσερα χρόνια μέχρι να παίξω σε ντέρμπι του Μάντσεστερ. Τώρα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Η Μάντσεστερ Σίτι είναι πολύ καλύτερη ομάδα σε σχέση με την εποχή που ήμουν εγώ παίκτης”.

Αναφέρθηκε και στον Μάρκους Ράσφορντ, που έβαλε δυο γκολ στη νίκη επί της Τότεναμ, με τον Σόλσκιερ να λέει πως “είναι πολύ σταθερός στο σκοράρισμα. Δεν είναι ότι σκοράρει τέσσερα γκολ σε ένα ματς και μετά μένει άσφαιρος για δύο ή τρία σερί ματς. Αξιοποιεί τις ευκαιρίες του και το βράδυ της Τετάρτης πήρε καλές θέσεις και ήταν απίστευτος. Ελπίζω να το ξαναδώ σύντομα αυτό”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X