Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: Κόλλησαν στο 0-0

Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ: Κόλλησαν στο 0-0
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Oμόνοια έμεινε στο 0-0 με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ μετά από ένα δραματικό παιχνίδι.

Μόλις στο 3′ ο ΑΠΟΕΛ ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα του Λανγκ στον Σάβιτς μέσα στην περιοχή και φάνηκε πως υπήρχε επαφή. Στο 11′ η Ομόνοια απείλησε με κεφαλιά του Ματ, μετά από φάουλ του Τιάγκο αλλά η μπάλα έφυγε έξω. Στο 20′ οι πράσινοι απείλησαν και πάλι όταν μετά από φάουλ του Γκόμεθ, ο Λούφτνερ έπιασε την κεφαλιά αλλά ο Μπέλετς, μάζεψε. Δυο λεπτά αργότερα ο ΑΠΟΕΛ απείλησε μετά από κόρνερ ο Πάβλοβιτς έκανε την κεφαλιά αλλά ήταν άστοχη.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο μέρος το τριφύλλι έχασε σπουδαία ευκαιρία για να προηγηθεί όταν ο Μαύριας έκανε την σέντρα και ο Μερκής άθελα του έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην συνέχεια η μπάλα έφτασε στον Τιάγκο ο οποίος σε κενό τέρμα έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια.

Στο 57′ οι πράσινοι έχασαν νέα ευκαιρία , με τον Τιάγκο να βρίσκει τον Μποτεάκ μέσα στην περιοχή, αλλά αυτός δεν βρήκε όπως ήθελε την μπάλα, με αποτέλεσμα ο Μπέλετς να μαζέψει την μπάλα. Στο 61′ ο Τάμαρι μετά από ατομική προσπάθεια έκανε το σουτ αλλά η μπάλα πέρασε έξω.

Στις καθυστερήσεις ο Ντε Βινσέντι εκτέλεσε το πέναλτι και έστειλε την μπάλα έξω και έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε 0-0.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Φαμπιάνο, Λούφτνερ, Χούμποτσαν Λανγκ, Μαυρίας, Λέζιακς, Γκόμεθ, Γκόμες, Τιάγκο (76′ Κακουλλής), Μποτέακ, Ντάρμπισαϊρ.

ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Μιχαΐλοβιτς, Βούρος, Μερκής, Σάβιτς, Ζοαοζίνιο (67’Γιάκολις), Σόουζα, Μάτιτς, Τάμαρι, Εφραίμ (59’Μπέζιακ), Πάβλοβιτς (83’Ντε Βινσέντι).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X