Ποτσετίνο: «Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις»

Ποκετίνο: «Δεν είμαι διατεθειμένος να μείνω, αν...»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο θέλει να επιστρέψει όσο το γρηγορότερα στους πάγκους.

Μάλιστα, προανήγγειλε την επιστροφή του. Πιο αναλυτικά:

«Υπάρχουν πολλά κλαμπ και ελκυστικά πρότζεκτ που μπορώ να αναλάβω. Ωστόσο, προς το παρόν το πιο σημαντικό για μένα είναι να καθαρίσει το μυαλό μου, ύστερα από 5,5 υπέροχα χρόνια με την Τότεναμ. Πρόθεσή μου είναι να επιστρέψω και να εργαστώ στην Ευρώπη. Είναι δύσκολο το να με φανταστώ σε ένα πρότζεκτ στην Αργεντινή. Όμως, για χάρη της οικογένειας μου, θα μπορούσα να δεχτώ και μία πρόταση εδώ», ανέφερε αρχικά μιλώντας στο «Fox Sports» ο τέως τεχνικός της Τότεναμ, ο οποίος με τα όσα είπε… άνοιξε την όρεξη σε υποψήφιους μνηστήρες.

Στη συνέχεια, ο Ποτσετίνο στάθηκε στο πόσο ευεργετική είναι για τον ίδιο η παρουσία του στην πατρίδα του, έτσι ώστε να… ξεπεράσει την απομάκρυνσή του από τα «σπιρούνια».

«Τώρα, όμως, πρέπει να ηρεμήσω για λίγες μέρες και να δω τι συμβαίνει. Δεν είχα πολύ χρόνο για να… χωνέψω αυτό που συνέβη. Η πρώτη μου απόφαση ήταν να επιστρέψω στην Αργεντινή, στο σπίτι μου και να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου. Ωστόσο, θα γυρίσω στην Ευρώπη, προκειμένου να πάρω αποφάσεις για το μέλλον μου. Η καλύτερη απόφαση ήταν να επιστρέψω στην Αργεντινή για δέκα μέρες. Στην ηλικία μου δεν χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να… αναρρώσω. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις», τόνισε ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο Αργεντινός προπονητής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X