Βαλβέρδε για Γκριεζμάν: «Ήταν πολύ καλός»

Βαλβέρδε για Γκριεζμάν: «Ήταν πολύ καλός»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Αντουάν Γκριεζμάν αγωνίστηκε για πρώτη φορά ως αντίπαλος της Ατλέτικο στη Μαδρίτη και ο Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε για την απόδοσή του.
Οι Καταλανοί επικράτησαν με 1-0 χάρη σε γκολ του Λιονέλ Μέσι στα τελευταία λεπτά και παραμένουν «συγκάτοικοι» στην κορυφή του ισπανικού πρωταθλήματος με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, φανερά ικανοποιημένος από τους τρεις βαθμούς, στάθηκε στην απόδοση του Γάλλου επιθετικού, ο οποίος επέστρεψε ως αντίπαλος στο γήπεδο που γνώρισε σπουδαίες στιγμές: «Ήταν πολύ καλός. Ήταν ένα περίπλοκο ματς γι΄ αυτόν. Το κοινό τον αποδοκίμασε λίγο. Ομως για εμένα ήταν πολύ καλός. Έδωσε μάχες, πάλεψε και είχε μία καλή ευκαιρία, αλλά δεν κατάφερε να ελέγξει την μπάλα. Η νίκη είναι εξαιρετικό αποτέλεσμα. Πήραμε τρεις πολύτιμους βαθμούς. Το πρωτάθλημα παραμένει ανοικτό. Είναι πολύ νωρίς, έχουμε πολλά ματς μπροστά μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X