Φραστική επίθεση Καρυπίδη σε ανθρώπους της Λαμίας

Φραστική επίθεση Καρυπίδη σε ανθρώπους της Λαμίας
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλά νεύρα είχε ο Θόδωρος Καρυπίδης μετά την ισοπαλία του Άρη με τη Λαμία στο Χαριλάου. Ο ισχυρός άνδρας της ομάδας από τη Θεσσαλονίκη είχε χτυπήσει αρκετές φορές καμπανάκι το τελευταίο διάστημα πως δεν θα ανεχτεί άλλες γκέλες και ήταν απογοητευμένος με τους ποδοσφαιριστές του.

Στο τέλος την… πλήρωσε όμως η Λαμία με τον Θόδωρο Καρυπίδη να κάνει φραστική επίθεση προς τους Φθιωτούς. Συγκεκριμένα στον χώρο των αποδυτηρίων ο πρόεδρος του Άρη επιτέθηκε φραστικά σε μέλη της αποστολής, σύμφωνα με όσα καταγγέλουν οι άνθρωποι των φιλοξενούμενων.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι επιτέθηκε φραστικά στον γενικό αρχηγό Γιάννη Συρογιάννη και στον διευθύνοντα σύμβουλο Θεοδόση Τσικνή.

Το περιστατικό θεωρείται λήξαν, αφού δόθηκαν έπειτα αμοιβαίες εξηγήσεις από τους ανθρώπους που συμμετείχαν σε αυτό και η Λαμία αποχώρησε από το γήπεδο χωρίς περαιτέρω προβλήματα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X