Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Πλατανιά και έπιασε κορυφή!

Ο ΠΑΣ Γιάννινα νίκησε τον Πλατανιά και έπιασε κορυφή!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα επικράτησε με 2-0 του Πλατανιά στις Ζωσιμάδες, παρέμεινε αήττητος στην Super League 2, ανεβαίνοντας συνάμα στην κορυφή!

Στο 64′ από εκτέλεση κόρνερ του Πίτου Γκαρσία, ο Παντελάκης έπιασε την κεφαλιά, ο Ποζατζίδης έβγαλε πάνω στην γραμμή αλλά ο Κάστρο στο δεύτερο δοκάρι ήταν εκεί, πήρε το ριμπάουντ και έκανε το 1-0.

Οι Ηπειρώτες κατάφεραν να μην απειληθούν, ενώ έφτασαν σε ακόμα ένα γκολ και πάλι από κόρνερ. Εκτέλεση από τον Πίτου στο 76′, Μπιανκόνι και Κνοτ δεν έδιωξαν και ο Παλμίδης από το πέναλτι, έχοντας μπει μόλις λίγα λεπτά πριν, έκανε με σουτ το 2-0.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (52′ Πίτου Γκαρσία), Παντελάκης, Σκόνδρας, Μπουκουβάλας, Σιόντης, Κάστρο, Κρίζμαν, Λέο, Νάουμετς, Ξύδας (71′ Παμλίδης)

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ (Τάτσης): Γκοτ, Ουές, Ποζατζίδης, Τσαμούρης, Κέντες, Νιαυραδάκης, Ρουσσάκης (61′ Σάαντο), Λεωνιδόπουλος (46′ Παπουτσογιαννόπουλος), Μπιανκόνι, Περντόμο, Παπαδόπουλος (58′ Καραγκούνης)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X