Ματσιούλις: «Βρήκαμε τον ρυθμό μας, γινόμαστε καλύτεροι»

Εικόνες από το ΑΕΚ-Προμηθέας Πατρών
Photo Credits: INTIME

Ο Γιόνας Ματσιούλις ήταν αρκετά καλός στην χθεσινή αναμέτρηση όπου η ΑΕΚ επικράτησε του Προμηθέα. Ο «ταύρος» της Ένωσης μιλώντας στο sdna.gr ανέφερε πως η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου γίνεται όλοι και καλύτερη όσο βρίσκει τον ρυθμό της.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την ευστοχία στα τρίποντα: «Ήταν το κλειδί του αγώνα. Παίξαμε καλύτερη άμυνα σε σχέση με το πρώτο ημίχρονο, σίγουρα και δεν σταματήσαμε να γυρίζουμε την μπάλα στην επίθεση. Σε γενικές γραμμές, απέναντι στον Προμηθέα παίξαμε καλά ως ομάδα».

Για την ψυχολογική ώθηση που τους δίνει αυτή η νίκη: «Είναι εκ των αντιπάλων μας ο Προμηθέας σίγουρα. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να προστατέψουμε την έδρα μας, να κερδίζουμε τέτοια παιχνίδια. Αυτό έχει σημασία γιατί παίζουμε στην έδρα μας. Αλλά ακόμα είμαστε στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

Για τις 7 νίκες σε 8 αγώνες τον Νοέμβριο: «Δεν σημαίνει κάτι ξεχωριστό. Αυτό όμως δείχνει πως γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Βρήκαμε τον ρυθμό μας, αλλά και τον τρόπο να κερδίζουμε ανεξάρτητα από τις συνθήκες. Είμαστε χαρούμενοι γι αυτό και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο και την ίδια συνέπεια και στη συνέχεια της σεζόν».

Για την συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη: «Μπορούμε να γίνουμε πολύ καλύτεροι, βάζοντας τα ελεύθερα τρίποντα. Ειδικά εγώ θα πρέπει να βάζω τα ελεύθερα τρίποντα που παίρνω. Το γεγονός ότι στα τρίποντα έχουμε ένα ποσοστό που φτάνει τουλάχιστον στο 30-40% μας βοηθάει πάρα πολύ και τα αποτελέσματα έρχονται. Σίγουρα αν αυξήσουμε αυτά τα ποσοστά τα αποτελέσματα θα είναι πολύ καλύτερα», εξήγησε ο έμπειρος φόργουορντ.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X