Αστυνομικοί στα Τρίκαλα έκαναν συστάσεις σε οπαδούς να μην καπνίζουν!

Αστυνομικοί στα Τρίκαλα έκαναν συστάσεις σε οπαδούς να μην καπνίζουν!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συστάσεις στους οπαδούς να μην καπνίζουν έκανε η Αστυνομία στο παιχνίδι των Τρικάλων με τον ΟΦ Ιεράπετρας για την 10η αγωνιστική της Football League. Δύσκολη για τα καλά γίνεται η ζωή των καπνιστών με τον νέο αντικαπνιστικό νόμο, καθώς το κάπνισμα απαγορεύεται μεταξύ άλλων και στα ανοικτά γήπεδα.

Κάτι τέτοιο συνέβη και στον αγώνα της Football League ανάμεσα στα Τρίκαλα και τον ΟΦ Ιεράπετρας, όπου σύμφωνα με την ιστοσελίδα goaltrikala.gr υπήρξε ανακοίνωση από τα μεγάφωνα του Δημοτικού Σταδίου προς τους καπνίζοντες να σβήσουν τα τσιγάρα τους.

Λίγα λεπτά αργότερα ακολούθησαν συστάσεις από τους αστυνομικούς προς όσους κάπνιζαν στις εξέδρες, ενώ το ίδιο συνέβαινε και έξω από τα αποδυτήρια,

Ωστόσο παρά τις όποιες συστάσεις έγιναν ορισμένοι συνέχιζαν να καπνίζουν δείχνοντας με τον τρόπο αυτό την αντίσταση τους, στα νέα ήθη και έθιμα που προσπαθεί να περάσει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X