Τσιλιανίδης: «Η ΑΕΚ μας πίεσε αλλά δεν απειληθήκαμε»

Τσιλιανίδης: «Η ΑΕΚ μας πίεσε αλλά δεν απειληθήκαμε»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Κοσμάς Τσιλιανίδης, μίλησε μετά το τέλος της αναμέτρησης του ΟΦΗ με την ΑΕΚ στο «Γεντί Κουλέ».

Ο 25χρονος επιθετικός των Κρητικών μίλησε στην κάμερα της NOVA, εκεί όπου αρχικά τόνισε: «Εμείς χαιρόμαστε το ποδόσφαιρο. Αυτό είναι το σημαντικότερο σε αυτή τη φάση κι αυτό μας βγαίνει στο γήπεδο. Υπάρχουν ποιοτικοί παίκτες σε όλες τις γραμμές οι οποίοι συμβάλλουν δημιουργικά στο να μπορέσει η ομάδα να διεκδικεί τη νίκη με τον όποιο αντίπαλο! Το σημαντικότερο βέβαια είναι να έχουμε υγεία. Υπήρχε πίστη στο θετικό αποτέλεσμα για το σημερινό παιχνίδι. Μας πίεσε η ΑΕΚ στην αρχή αλλά ουσιαστικά δεν απειληθήκαμε ενώ θα μπορούσαμε να σκοράρουμε στο πρώτο ημίχρονο. Στην επανάληψη παίξαμε πιο επιθετικά κι αυτό μας δικαίωσε. Το διαχειριστήκαμε καλά.. Τώρα μας χαροποιεί η 3η θέση στη βαθμολογία, ενώ θα μπορούσαμε να πάρουμε κι άλλα πράγματα στα προηγούμενα ματς, όμως αυτό είναι το ποδόσφαιρο».

Τέλος, ο Τσιλιανίδης στάθηκε στην προσμονή του στο να κληθεί κάποια στιγμή στην εθνική ομάδα χαρακτηρίζοντας αυτό το συναίσθημα ως «όνειρο ζωής» για τον ίδιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X