Σίμος: «Σημαντική η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»

Σίμος: «Σημαντική η νίκη κόντρα στην ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Σίμος ήταν εμφανώς ευχαριστημένος από τη νίκη του ΟΦΗ επί της ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:  «Μετά την Ξάνθη σε αυτήν εδώ την αίθουσα αλλάξανε αρκετά πράγματα και οι ερωτήσεις έγιναν περισσότερες. Ο μήνας που προηγήθηκε ήταν ιδιαίτερος, όμως για μένα ήταν ένας ωραίος μήνας για τον ΟΦΗ γιατί μας έδωσε την ευκαιρία να πάρουμε μαθήματα και μας βοήθησε να μεγαλώσει η ομάδα μας μέρα με τη μέρα. Ο χρόνος θα είναι αυτός που θα μεγαλώσει την ομάδα μας. Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας γιατί σήμερα ξεπέρασαν τις δυσκολίες που μας δημιούργησε αυτός ο μήνας. Οι δυσκολίες στη ζωή όμως είναι άλλες. Μάθαμε ένα πολύ άσχημο γεγονός πριν αρχίσει το ματς. Η σκέψη μας είναι κοντά στον φίλαθλο της ομάδας μας που δίνει τη μάχη για να κρατηθεί στη ζωή. Θέλω να μεταφέρω την ευχή όλης της ομάδας στον φίλαθλό μας. Το ίδιο θέλω να μεταφέρω και στον πατέρα μου ο οποίος περνάει και αυτός από χθες ένα σοβαρό πρόβλημα. Θέλω να του πω ότι τον αγαπώ και του εύχομαι να το ξεπεράσει».

Σε ότι αφορά την ψυχολογική κατάσταση της ομάδας του, τόνισε: «Η ομάδα δεν πετάει στα σύννεφα. Περνάει όλες τις φάσεις της νορμάλ και προχωράει στην επόμενη μέρα. Αυτό σας έλεγα όταν ήρθαν άσχημα αποτελέσματα, αυτό σας λέω και τώρα που πήραμε μια σημαντική νίκη απέναντι στην ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X