Σεμέντο: «Πετύχαμε τον στόχο μας»

Σεμέντο: «Πετύχαμε τον στόχο μας»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λισάντρο Σεμέντο στάθηκε στη νίκη, μετά το τέλος της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ.

Ο σκόρερ από το Κάπο Βέρντε, μίλησε στην κάμερα της NOVA, εκεί όπου τόνισε για τη νίκη: «Είχα πει ότι αυτός ήταν ο στόχος μας. Παίζαμε στην έδρα μας και ξέραμε ότι παίζοντας δυνατά θα πάρουμε τους πόντους της νίκης. Και αυτό κάναμε».

Έπειτα, στάθηκε στη δημιουργία με Ναμπί και Τσιλιανίδη: «Όλοι παλεύουμε για τον ίδιο στόχο. Εγώ ο Ναμπί, ο Τσίλι, μπορεί να φαινόμαστε στην επίθεση. Αλλά όλοι μας βοηθούν να φτάσουμε εκεί. Δεν είμαστε μόνο εμείς, αλλά ολόκληρη η ομάδα που δημιουργεί και παράγει».

Για την τακτική των Κρητικών: «Παίξαμε το ίδιο στυλ και στα δύο ημίχρονο. Έχουμε πάντα το ίδιο στυλ την δική μας ταυτότητα. Είτε με τις μικρές είτε με τις μεγάλες ομάδες εμείς παίζουμε το ίδιο. Είχαμε φάσεις στο πρώτο ημίχρονο απλά δεν τις αξιοποιήσαμε, σκοράραμε στο δεύτερο απλώς», ενώ για την επίτευξη της 3ης θέσης: «Είναι πολύ καλό για την ομάδα που είμαστε στην 3η θέση. Ίσως θα μπορούσαμε να έχουμε κι άλλους πόντους. Έχουμε όμως αγώνες μπροστά μας και εκεί πρέπει να στοχεύσουμε, γιατί έχουμε άλλα δύο ματς μέσα στην βδομάδα».

Τέλος, μίλησε για το γκολ που σημείωσε: «Στο γκολ έπρεπε να πάρω μια γρήγορη απόφαση. Το αριστερό δεν είναι το καλό μου πόδι. Συνήθως είμαι στα δεξιά. Έπρεπε να κινηθώ έξυπνα και ευτυχώς τα κατάφερα. Παίζω και με τα δύο πόδια πάντως».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X