Άλισον: «Να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα»

Άλισον: «Να κρατάμε το μηδέν στην άμυνα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άλισον Μπέκερ τόνισε την ανάγκη που έχει η Λίβερπουλ να κρατάει το μηδέν στην άμυνα.

Στις 28 Σεπτεμβρίου, στη νίκη 1-0 επί της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ήταν η τελευταία φορά που η Λίβερπουλ κράτησε ανέπαφη την εστία της. Στα οκτώ παιχνίδια που ακολούθησαν, σε όλες τις διοργανώσεις, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης δέχεται, τουλάχιστον, ένα γκολ, κάτι που θα πρέπει να βελτιωθεί, ενόψει της συνέχεια, όπως τόνισε ο Άλισον Μπέκερ.

Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας μίλησε στο δίκτυο Sky Sports:

Για τους στόχους του σε κάθε παιχνίδι: «Στόχος μου είναι να κερδίζουμε τίτλο σε ό, τι παίζουμε. Είτε είναι πρωτάθλημα, είτε κύπελλο, είτε Τσάμπιονς Λιγκ, πρέπει να δίνουμε τα πάντα για να κερδίζουμε. Η επιθυμία του κόσμου είναι σημαντική και έχουμε το ίδιο πάθος να κερδίσουμε το πρωτάθλημα φέτος».

Για το πρωτάθλημα: «Είναι κάτι που προσπαθούμε με όλη μας την καρδιά γιατί όλοι το αξίζουν! Ο σύλλογος, οι άνθρωποι αλλά κι εμείς, βάσει των όσων κάναμε την περασμένη σεζόν αλλά και όσων κάνουμε έως τώρα. Πρέπει να συνεχίσουμε, πρέπει να κερδίζουμε σε κάθε παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε. Αυτό είναι το σημαντικό».

Για τα γκολ που δέχεται η ομάδα: «Θέλουμε βελτίωση γιατί μπορεί να κερδίζουμε αλλά δεν κάνουμε και τα καλύτερά μας παιχνίδια. Για παράδειγμα, δεν κρατάμε ανέπαφη την εστία μας. Πρέπει να είμαστε πιο συγκεντρωμένοι σε κάποιες καταστάσεις στην άμυνα. Πνευματικά είμαστε δυνατοί, καθώς οι νίκες μας οφείλονται και εκεί, αλλά πρέπει να μεταφερθεί αυτό και στην άμυνα.

Μερικές φορές πρέπει να δεχτούμε ότι είναι η ποιότητα του αντιπάλου υπεύθυνη για τα γκολ, αλλά άλλες φορές οφείλεται σε δική μας χαλάρωση μέσα στο ματς. Αν συνεχίσουμε πάντως να κερδίζουμε παρόλο που δεχόμαστε γκολ, εγώ το κρατάω. Γιατί το σημαντικότερο είναι να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X